Eh dragi moji mislio sam se i ranije javiti, ali sada me bas isfurava. Interesuje me Ivane200 sto ti stalno postujes tipa molim Vas ne znam nista pomozite? Ako ne znas nije kraj svijeta, naucices, googlaj malo, te ne znam koji program za skidanje filmova, muzike...
Interesuje me sto si kupio taj paket(internet) ako ga ne znas iskoristiti?
Daj se malo skontaj i ne unosi paniku na forum. Caprkaj malo sam, naucit ces vise nego kada ti neko kaze kako sta treba. Ako bas ne znas pitaj ovdje i rijesena stvar. Ali koristi pretragu na ovom forumu, jer je ljudima dosadilo pisati jedne te iste postove svaki dan.
Nadam se da se neces naljutiti ali ja ti(kao i svim ostalima) samo dajem, slozit ce se i ostali dobre preporuke.
Pozdrav
Znam ja to sve i dobro si to reko da sam trazim ali problem je u tome skinem shareazu pa onda skinem film neki onda ga ne mogu gledat nemogu ga uopce otvorit skinem emule nece da krene film da se downloadira sta god uzmem ne valja pa sam onda htio da skinem nekoliko nasih domaci filmova ali ne mogu ih naci i stvarno ne znam sta da radim ako mozes jos molim te malo da me uputis ti sa kojim ti programom skidas ako skidas koji je najbolji sta da uradim stvarno nemam koga drugog da pitam osim da postavim ovde poruku i googlo sam ali opet nista pa ako bi me neko mogao uputit bio bi mu zahvalan problem je samo u programu i nista vise izvinite molim vas ako sam dosadan pozdrav svima
IVAN200

Re: Program za skidanje filmova molim pomoc??