Citat:
joca 26:
Dobro jos uvek nemam karticu (ali pitanje je dana kad cu je uzeti :) ) ali pitam da znam unapred, malo se raspitujem o svemu...
Inace, hvala ti :)
POZDRAV * * *
Lepo je to od tebe, znam da si se upecao (nisi jedini) ali veruj da vredi (sitnih) para! Doziveces shock!
Ovo sto pise su uglavnom perfekcionisticki problemi i cepidlake ali je VRLO realno!
Kad dobijes standardno sliku dvd kvaliteta pocnes da kukas ko zamlata!
I HDTV ti vise NECE biti dovoljno!
To je u aps. max izvedbi 2096x1240 tacaka! (To negde u Japanu i USA only, so far), ovi nasi mundjare pa je manje... Na 17 inchova je to porazno (HDTV) a obicna sat tv (DVD quality) nije nesto lose. HDtv i nije za 17 x 2.54 cm vec za vece!
Ono sto je mnoooogo vaznije (za ss2) je da naucis kako da win, (a i hardware doosta manje), podesis da radi kako treba i ostale striktno kompjutersko tehnicke zavrzlame.
SAT tv spada u kompleksne teme iz te fele a jos gore (najgore sto ja znam) je tzv SAT internet (ili download)!
Trazi se jako dobar komp koji ce (bez obzira na okolne bajke) da radi (prakticno) SAMO to! (Ili jedno ili drugo). Moze oba ali NE simultano, tj istovremeno.
Posto je i jedno i drugo FANTASTICNI zgubi dan neko vreme ces biti "izgubljen slucaj", za sve, porodicu, zenu (e), drugare, itd. Ako stvar potraje preko mere e onda??? (Niko i ne zna sta je mera!).