Citat:
OK, stoji. Ja jesam malo zapenio kad me je neko (ne secam se - i ne zelim da se secam tacno ko) prozivao po imenu, posto se ja vise-manje skroz slazem sa onime sto je flylord napisao i nervira me to nacionalno-versko prozivanje
Koliko sam imao prilike da vidim, versko prozivanje je pocelo jako brzo posle prve poruke.
Takodje mogu da primetim da je tema ko dusu dala za prozivke te vrste jer je protagonista cele situacije verska organizacija registrovana u Srbiji i potrebno je jako malo da dodje do uopstavanja i prelaska u prozivke na verskoj osnovi.
Prema tome, tema je "visoko rizicna" i zahteva vrlo jaku aktivnu moderaciju ako postoji zelja da ona ostane na EM-u - mada, iskreno, mislim da bi daleko pametnije bilo te teme ostaviti za neke druge forume tipa SF/B92 i sl... jer oni ipak mnogo vise naginju na te opste teme i imaju mnogo siri krug ljudi koji bi ucestvovali u takvim diskusijama.
Kako je jedan od mod-ova EM-a na putu, mislim da je najpametnije da tema ostane u djubretu jer bez aktivne moderacije moze da ode samo u flame-war.
Ako se kolege moderatori ne slazu, molim da se ovo prodiskutuje na es-mods forumu i da se cuje misljenje jos nekog od administratora.
Kao sto rekoh ranije, forum bi bio daleko cistije mesto sa manje flame-a kada bi se momentalno brisale sve poruke u vezi organizacija u Srbiji koje imaju 3 slova... (a, moze i 2) ;-)