To ranije je prilcno diskutabilno, i nikad potvrdjeno. Ovo sad je potpuno neopravdano bas ne drzi vodu, nekako je bledo. Po toj formuli bi trebalo banovati pola korisnika ES-a. Naravno ovaj forum je tvoje privatno vlasnistvo imas pravo da se na njemu ponasas kako ti se hoce. Mozes banovati svakog kad ti padne napamet bez da se pravdas. Moja jedina zamerka ti je sto ovaj forum istices kao forum sa punim slobodama misljenja i izjasnjavanja, a onda se ispostavi da to vazi samo u izuzetnim slucajevima. Bez malo covek pomisli da je ES sredstvo informisanja bez cenzure, medjutim daleko od toga je istina.
Stvarno se nisam nadao tako jadnom odgovoru, pogotovu ne od tebe Gojko.
Citat:
I pored opomena od ranije nastavio si da se prikriveno reklamiras. Ostavis keywords za google na kojima je tvoj sajt prvi rezultat. Pa nismo mi rasli na grani.
Ovo je toliko jadno da za oci stipa! O rastu na grani i sl. necu ni da komentarisem.
Ajde da se ipak prisetim te situacije, evo kako je to bilo:
Jedan od mojih poslednih odgovora a koji se odnosi na ovu temu je bio nesto slicno ovome (prisecam se)
Lik pita:
"Gde u Srbiji kupiti *masne kolace?"
Ja:
Da se ne bi direktno linkovanje negativno protumacilo napisem kao odgovor "Potrazi masne kolace na Google! ostavio bih i par slika masnih kolaca ali ce ih xxxx pobrisati"
end!
Ovo neke tvoje marionete nakarikiraju kao ugozavanje teritorijalnog integriteta i nacionalnog suvereniteta ES-a, padnu razni "edit-i" pa lepljenje tema na temu kako bi prica bila kompletna, kako bi sve to izgledalo kao strateski smisljeno reklamiranje. Onda neki drugi linkuju direktno da prica bude kompletana i pravac u ES-MODS i onda " Gojko, Gojko vidi marija12 se reklamirao, napisao je potrazi masne kolace na Google a Google izbacuje masne kolace iz njegove firme na prvo mesto. Ocemo da ga banujemo? Nije platio harac za reklamiranje masnih kolaca ES-u?"
Ovo je tako jadno pogotovu sto te tzv "masne kolace" ima par desetina ljudi u Srbiji (u vlasnistvu ne u ponudi za prodaju) cena jednog je oko 200eura. Pa sad praviti toliku reklamnu halabuku oko necega sto se proda jednom u godini dana i na cemu se zaradi 10-20eura izgleda logicano samo nekome ko nikada nije cuo za tako nesto.
Definicija opravdanja banovanja je tzv "prikriveno reklamiranje", pa da logicno! Ja i Google smo na prst u b*lj* pa je on "moje" masne kolace postavio na prvo mesto u pretrazi i sad ja pokusavam da zavaram trziste i nametnem Google misljenje Gojku i njegovoj online zajednici.
Idi u Kinu Gojko pa cenzurisi Google, zabrani mu da "moji" masni kolaci budu prvi rezultat pretrage, to je prava sredina za tebe i tvoje marionete.
Sve sto bi dalje napisao je gubljenje vremena nema smisla, tvoj ban me potresa u pm. Zanima me samo koja je svrha, treba da se osecam kaznjen, uvredjen, ostecen, srecan, besan, razocaran... Mogu se registrovati svakog dana po 100 puta i atakovati na tvoj nervni sistem raznim provokacijama pa bi ti pomislio da se svet okrece ok es-a, ali na tvoju zalost bole me brige za tebe i tvoj forum.
Ovo sam napisao samo da bi i drugi imali priliku da vide kakav je vas odnos prema clanovima ne zato sto je moja sujeta povredjena gubljenjam clanstva.
Nije loše biti banovan, dobiješ pravo na j****i potpis, to je jednako uzbudljivo kao pisanje grafita na zabranjenom mestu! A ja baš sad ostao bez kreativnih ideja, setiću se valjda pre nego li me ponovo banuju !