|
i4004
Član broj: 25308 Poruke: 219
|
>E, ljudi šta sve neću pročitati na forumima...
ako ti voliš čekati kompjutrer(bilo kada), blago tebi, baš ćeš se usrećiti...
ja ne volim, i kad vidim da mi program od par sto kb(ukupno sa dll-ovima) rošta po hdd poduže vremena nije mi drago što je to tako napravljeno, jer kako rekoh oni koji ovo instaliraju i znaju di im je folder programa koji rabe.
npr. to pita vplug installer, a ovaj ne pita ništa već odmah pokreće traženje....a rade u paru. a i vplug je besplatan. kako njegov autor nije tako pametan da sam pokreće automatsko traženje?
nemam ja ništa protiv automatike, ali je nekad te autimatike previše, a ovo je odličan slučaj.
i to što je besplatan ne znači ništa: treba biti komforan, a to meni znači brz.
ako sam ga stavio pretpostavlja se da želim gledati odmah, a ne čekat njega da pegleda sve j****e foldere na mojim diskovima....imam ih previše da to traje malo...
sad, da je to teško napraviti, ili samo staviti opciju "ne gledaj po hdd-u" koja se može ugasiti, pa reko bi čoek, evo pričeakt ću, ali ovo čekanje jednostavno nema opravdanje.
nije mi drag takav način instalacije i to je to. kad installer misli da je on najpametniji znači da njegov tvorac nije bio najbistriji.
installer je tu da olakša, istina, ali nije tu da mi pregledava disk pogotovo ako mu ja mogu reć di je ono šta traži.
tim više što svaki čas izlazi nova verzija, i onda svaki put treba čekat.
tako da nisi pročitao ništa čudno već nešto čisto ljudski; umjesto da čekam ko majmun pred monitorm, ja želim normalnu instalaciju.
ne da ja čekam stroj, već on mene.
kužiš, to je samo j****i stroj koji ja ne volim predugo čekat da se oteli.
već sam ga dovoljno čekao. čekaš da se upali, čekaš da se ugasi, čekaš da obradi video, čekaš da obradi audio, čekaš da zaprži, čekaš ladicu da izbaci disc, pa onda čekaš pola minute da on pročita disc....
hmm..da..text mu dosta brzo ide...pih...
>a ako te nervira ono automatsko trazenje vplug/s2emu i transponders foldera, to mozes slobodno da prekines i sam editijesh "psu.ini" no big deal...
nisam vidio tipku koja bi to prekinula(?)
ne misliš valjda da prekidam iz task managera?
ali kako ja da znam redoslijed njegova installera i dolazi li iza toga išta važno šta bih ja potencijalno prekinuo i zeznuo stvar?
kako rekoh, jedan od najgorih installera ikad.
a znate šta je najbolji po meni?
extrakcija iz zapakiranog arhiva.
onaj ko ne zna extraktirat(pogotovo onaj ko to ne zna na xp-u di ima čarobnjak) ionako nije za pc.
eto, sad sam vam malo približio moja razmišljanja o načinima instalacije programa.
mislim da će se svi složiti da nitko ne voli čekanje bez potrebe.
i još sad kad gledam psu.ini šta je sve našo i di sve kopira ključeve...čista katastrofa...
opet, dobar pokušaj, čak i dobar program(obzirom na to šta radi), ali instalacija totalno zaribana.
|