Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Potreban daljinski upravljac za TV JVC AVG-21T ili pomoc za popravku starog

[es] :: Elektronika :: TV uređaji :: Potreban daljinski upravljac za TV JVC AVG-21T ili pomoc za popravku starog

[ Pregleda: 152 | Odgovora: 0 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

ksrele
Subotica

Član broj: 14253
79.101.215.*

icon Potreban daljinski upravljac za TV JVC AVG-21T ili pomoc za popravku starog27.04.2008. u 21:06

Moj daljinac za ovaj TV je skroz unisten. Sto zbog padanja (izlomljen), sto zbog prljavstina (sok, mast...), sto zbog starosti (istrosene gumice i podnozja na plocici), ovaj se daljinac vise ne moze redovno koristiti. Rade samo poneki tasteri. Prvi problem otklanja univerzalno lepilo u kombinaciji sa izolirkom a drugi dobro ciscenje i pranje, ali treci ne mogu nikako da resim. Pokusavao sam raznorazne metode (lepljenje alu folije na gumice, svrljanje obicnom grafitnom olovkom i po plocici i po gumicama...) i nista ne pomaze, tj pomaze ali kratkorocno.
E sad, voleo bi da naletim negde na isti ovakav daljinac (ako ima jeftino) kome su makar gumice i kuciste ispravno (ne mora i elektronka) pa da uklopim da napravi jedan. Zato bi zamolio ljude koji mozda imaju (a prodali bi) ili ako znaju gde ima da se kupi da mi se jave...
Na kraju krajeva, nebi mi skodio ni dobar zanamenski daljinac, ali ipak, original je original.
Ukoliko neko ima dobar predlog kako da ozivim ovaj daljinac neka da predloge, ako je potrebno stavicu i neke slike da se vidi u kom je stanju pa ako nekom to pomaze.
P.S.
Imam neki pilot daljinac sa oznakom p-1649. Mislim da je namenski za Grunding TV-ove, ali ja ipak da pitam ima li neke teorije da se preprgramira, da radi i na mom JVC-u?

Hvala na bilo kakvoj pomoci.
Ooo--> > >>(¤_¤)<< < <--ooO
27.04.2008. u 21:06 

[es] :: Elektronika :: TV uređaji :: Potreban daljinski upravljac za TV JVC AVG-21T ili pomoc za popravku starog

[ Pregleda: 152 | Odgovora: 0 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.