Pozdrav svima,posto sam nov na ovu temu i iz ove oblasti,molio bih vas ako neko moze da mi posalje skynet.ini podesen za 21.6 e,pratio sam po forumu, trazio i nisam uspeo naci ali sam pronasao dosta korisnih stvari od ljudi koji se bave ovom tematikom.Hvala
Jel imao jos neko problem sa
Windows_Vista_Ultimate_Edition_with_SP1__32_bit___64_bit.rar.
Naime sve je lepo islo do 21 rar-a a onda jednostavno preskocio 21 i nastavio od 22,a na kraju "normalno" potpuno stao kod 38.Koliko li ih ima ??
Posto sam nov u svoj ovoj prici interesuje me da li je to uobicajeno ili je neki opstepoznati kurslus na relaciji satelit zemlja.
I ljudi pobogu pa kako vi vidite te najave na arapskom ili kojem vec jeziku?
Da nije kod mene neki feler u Regional and language servisu il se to tako nosi?
PS
Salezli hvala ti puno radi sve pnogo bolje sa tvojim postavkama rulsa i ini-a
I ja sam nov u ovom i takodje mi fali 21 rar koji je valjda preskocen.Da li je normalno da neki rar bude preskocen, razumem kada je ostecen ali ovo me bas nervira.I mene isto interesuju najave jer je sve uglavnom na persijskom ili kom vec jeziku, a kada sam na jednom od sajtova gde su najave kliknuo na metallicu otvorila se nova stranica gde mogu samo da vidim koliko ima rar-ova i odakle moze da se skine.Nema nista o vremenu sat,dan ili bar neko priblizno vreme.
bez disc ide samo preko skygrabbera za sada na manni i skinetu oooooooooogroman disc
aktuelni pidovi na Transponder 11345,H,28782 su 420 512 646 1024
ali nema nista jos znacajno dok ne krenu grupe
AMD Phenom X4 Quad-Core 9550 @ 2,2 GHz, Asus M2N-XE, Kingston 3 GB DDR2,
ATI Radeon HD 4670, WD 320GB SATA II, WD 640GB SATA II, Sony-Nec Optiarc DVD RW AD 7200A,
SkyStar2 2.6c, SkyStar HD2
Ne verujem da ce biti takav disc ,to je mozda zbog 28782-SR. Zato je lek promena kristala na ss2, a za HD ne znam,ona izgleda ne radi dobro na dvbs-u.
Kod mene nema disconta,sa promenjenim kristalom na kartici. Vidi se na slici,samo 11 disc,i to je napravio pri startu skyneta.
Doduse to je trenutno na Linuxu.Ali nije mnogo drugacije i na windowsu. A imate i mogucnost da poterate ovaj najnoviji Linux Skynet i na windowsu. Sa
onim "AndLinux-om". Koga ne mrzi da se zeza sa time.
Ako krenu grupe ovde.pojavice se i podeseni programi Manne i Skyneti.
Kod mene je signal 58%
pa sta sad treba opet novi kristal, pa kad ubacis njega onda opet ima disc. ma ako ne regulisu disc nek se jebu ja necu. dosta su drkali i na s2 koja kod mene i ne radi sad a radila je. trebalo bi kad god oni predju sa w3 na w6 itd dizem kvarc na 66 ... ili da sjebem karticu
ATI Radeon HD 4670, WD 320GB SATA II, WD 640GB SATA II, Sony-Nec Optiarc DVD RW AD 7200A,
o tome i pricam neki su menjali kvarc pa opet nista. jos uvek imaju disc.