Potrebna mi je literatura na pocetnickom nivou za vec navedene programe (Autodesk Inventor 2008 Pro, Catia V5 ili ProEngineer Wildfire), ali iskljucivo na srpskom jeziku. Pozeljno bi bilo da je u .pdf formatu mada posluzice i ako je objavljeno kao neki sajt i naravno, najvaznije, da je FreeWare.
Najpotrebnije mi je za Inventor posto se za sada u njemu najbolje snalazim, a bice mi sasvim dovoljan za moje potrebe.
Unapred zahvalan.
06.03.2008. u 20:04
bokisha beograd
Član broj: 58101 Poruke: 377 *.adsl-3.sezampro.yu.
Kupio sa Inventor 5/5.3, cena je bila smesna (oko 450din na spensu), a nisam nasao jos nijednu stvar koja se izmenila u odnosu na Inventor 2008. Naravno, verovatno u toj knjizi nisu obradjene neke nove funkcije, i nisam jos stigao do kraja, ali zaista moze da posluzi kao veoma dobar uvod u ovaj program.
Imam ja nekih 20ak stranica nesto skraceno o Inventoru 2009 ali bas skraceno na srpskom, mozda ti posluzi pa se javi na PM. Jeste kratko ali mislim da je jako fino napisano.
ptak 13.: Imam ja nekih 20ak stranica nesto skraceno o Inventoru 2009 ali bas skraceno na srpskom, mozda ti posluzi pa se javi na PM. Jeste kratko ali mislim da je jako fino napisano.
ajde okachi da i ostali mogu da skinu btw i mene zanima :)
HVALA
Za INVENTOR se mogu naći tutorijali na www.teamcad.rs na srpskom. Nema ih mnogo, ali mogu da pomognu.Na ovo sajtu se nalaze i linkovi na kojima ima dosta tutorijala, samo su na englekom. Pogledaj mali i ruske sajtove.