Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Problem sa virusom ili je do hardvera...

[es] :: Zaštita :: Problem sa virusom ili je do hardvera...

[ Pregleda: 194 | Odgovora: 1 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

ReBeLz
nenad peric
SRBIJA

Član broj: 28749
77.46.235.*

icon Problem sa virusom ili je do hardvera...21.02.2008. u 07:27

Nakacih se na adsl skoro tako da mi je komp skoro non-stop ukljucen i prikacen na net... Ostavio sam da mi se skida film i legao da spavam....kad sam se probudio zatekao sam zatamljen ekran a pomeranje misha nije pomoglo...Restartovao sam racunar i u momentu kad treba da udje u win nestaje slika na monitoru...Uspeo sam jedino da udjem u safe mode....i sada kuckam iz safe moda...

Prva asocijacija kad je neki za*** oko kompa mi je uvek virus...ali...imam razloga da sumnjam i da je do hardvera...mladji brat mi se zhalio da mu se restartuje racunar kada igra neke zahtevnije igrice...s vremena na vreme mi je iskakalo obavestenje u donjem desnom uglu "virtual memory too low" (tako nesto)....

U safe mode-u sam skenirao sa redovno upadet-ovnim avg-om komp i nije nasao nikakav virus...

Neki moj povrsan zakljucak je...ili mi je upao neki za***an virus ili je problem do memorije....

Da li neko zna do cega bi ovo moglo da bude i kako da se sredi problem ?

21.02.2008. u 07:27 

Binary Mind
11040

Član broj: 28245
*.adsl-2.sezampro.yu.

icon Re: Problem sa virusom ili je do hardvera...22.02.2008. u 11:18
Najverovatnije nije virus. Mogao bi da nabrojis komponente svoje konfiguracije da bi stekli neki uvid u to u cemu bi eventualno mogao da bude problem.
Open-mindedness is considered a virtue, and true open-mindedness is, but don’t be so open minded that your brains fall out...

...It's not enough to simply not be so open minded that your brains fall out. It is equally important to have adequate bullshit deflectors in place so that the unscrupulous don't just fill your wide open mind with lies and nonsense.

22.02.2008. u 11:18 

[es] :: Zaštita :: Problem sa virusom ili je do hardvera...

[ Pregleda: 194 | Odgovora: 1 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.