Citat:
Mister_K: I meni se to desava sa v3.9.1.0. ne znam u cemu je problem!! Nekad radi ispravno i po 1h, a nekada blokira kroz 10-tak minuta!!
Da li je stabilna v3.8.0.0 i odakle je mogu skinuti?? Naravno C*a*k verziju??
Stabilna je verzija, slobodno skini. Imas ovde:
http://www.exyuteam.org/showthread.php?t=3676
Takodje, imas i kratko uputstvo na toj stranici kako se instalira i deinstalira. Kljucna stvar je da ne budes na net-u dok instaliras i da nakon pokretanja u Options odcekiras svaki update koji program podrzava. Pokusaj negde na net-u da nadjes update odvojeno, verovatno ima. Ja sam preko e-mula dobio verziju 3.8.0.0. sa kompletnim update-om, i mada mi vecina toga nije potrebna, nije lose da imas, pogotovu update sa ikonicama svih radio i tv kanala, pa je ODS prelep.
Takodje, nemoj da skidas SoftCSA plugin jer nije neophodan, radice ti vplug i bez njega, cak mislim da bolje radi, samo ga upbaci u direktorijum plugins. SoftCSA ce ti trebati ako koristis neki od pluginova za CardSharing, no to je vec druga prica....
Takodje, program odlicno saradjuje sa GreenButton pluginom za prikaz EPG-a za Premiere Direct kanale. Ubaci ga u plugin direktorijum odaberi i pusti Premiere Portal kanal a onda pritiskom na taster F6 dobices OSD prikaz Premiere Direct kanala i EPG za svaki od njih. Prilikom prvog pokretanja DVBViewer-a sa Greenbutton-om treba cemu malo vremena da povuce podatke za sve premiere kanale, tako da ti nece momentalno prikazati EPG sadrzaj, ali ako malo sacekas i ponovo pokusas, dobices EPG, koji je izuzetno sadrzajan. Probaj, koriti i tastere F5, F7, F8...., takodje, mozes odabrati da pomocu daljinca menjas audio stream (recimo sa francuskog na engleski ton i obrnuto), da pustis ili ugasis subtitle, da tu uskljuci teletext, da restartujes graf, itd.... i sve to uz pomoc daljinskog upravljaca. Ja koristim Girder i radi mi perfektno, sam sam pravio GML file....
Dakle, moja topla preporuka. I jos jedna stvar. Ako ti DVBViewer bud eradio dobro i ako si zadovoljan, nemoj po svaku cenu da juris novu verziju. Ovaj savet, doduse, vazi i za ostale DVB programe.
A da. Ima i jednu manu. Nakon istalacije "ubije" ti auto-run funkciju, tako da ti nece automatski ucitavati CD, DVD ili fles memoriju....
Citat:
soric: Zar još niste odustali od tog sra*a?
ss
Hmmm...... olako izrecena ocena, veruj mi...Ne kazem da je najbolji progam, ali je svakako mejdu najboljima. Mozda je ALTDVB bolji po pitanju brzine, skeniranja (mada i on preskace) i mogucnosti sredjivanja kanal lista. Ali zato nema OSD, a i ovaj koji se u mejduvemenu pojavio, nije bog zna sta, iako se ubih pobjasavajuci tarek dahb-u sta i kako treba da odradi, tako da sada zadovoljava neki minimum. Mada je prelazak iz normal moda u Fullscreen i dalje problematican za daljinac.....