Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

DVBViewer Pro 3.9.1.0

[es] :: BalkanSat :: PC DVB kartice :: DVBViewer Pro 3.9.1.0

[ Pregleda: 1342 | Odgovora: 16 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

eclipse_scg
Ivica Nikolic
Zajecar

Član broj: 68172

icon DVBViewer Pro 3.9.1.010.01.2008. u 23:02

Pa da vidimo kako se ponasa... Meni licno radi neko vreme i onda naprosto pukne. Nema pravila kada se to desava.

Link za download

http://depositfiles.com/files/2966956
10.01.2008. u 23:02 

soric

Član broj: 34012

icon Re: DVBViewer Pro 3.9.1.011.01.2008. u 01:20
Provjereno, radi LOŠE!!!!

ss
11.01.2008. u 01:20 

zoks67

Član broj: 67961

icon Re: DVBViewer Pro 3.9.1.011.01.2008. u 21:29
Crack nije dobar, odnosno nije dovoljno dobar, pa se program posle 20-tak minuta gasi....
To mu je svakako najveca, mana. Za drige ne znam, jer sam ga se odmah resio, kad sam video u cemu je rec, i vratio se na 3.8.0.0
11.01.2008. u 21:29 

Mister_K
BiH

Član broj: 26449

icon Re: DVBViewer Pro 3.9.1.012.01.2008. u 08:06
I meni se to desava sa v3.9.1.0. ne znam u cemu je problem!! Nekad radi ispravno i po 1h, a nekada blokira kroz 10-tak minuta!!

Da li je stabilna v3.8.0.0 i odakle je mogu skinuti?? Naravno C*a*k verziju??
12.01.2008. u 08:06 

soric

Član broj: 34012

icon Re: DVBViewer Pro 3.9.1.015.01.2008. u 21:56
Zar još niste odustali od tog sra*a?

ss
15.01.2008. u 21:56 

arandjele
Lebane

Član broj: 83705

icon Re: DVBViewer Pro 3.9.1.020.01.2008. u 19:39
Najbolji DVB softver , jedina mana je što mora da se plati , za neke. Daleko je od s**nja.
20.01.2008. u 19:39 

zoks67

icon Re: DVBViewer Pro 3.9.1.020.01.2008. u 22:55
Citat:
Mister_K: I meni se to desava sa v3.9.1.0. ne znam u cemu je problem!! Nekad radi ispravno i po 1h, a nekada blokira kroz 10-tak minuta!!

Da li je stabilna v3.8.0.0 i odakle je mogu skinuti?? Naravno C*a*k verziju??

Stabilna je verzija, slobodno skini. Imas ovde:
http://www.exyuteam.org/showthread.php?t=3676
Takodje, imas i kratko uputstvo na toj stranici kako se instalira i deinstalira. Kljucna stvar je da ne budes na net-u dok instaliras i da nakon pokretanja u Options odcekiras svaki update koji program podrzava. Pokusaj negde na net-u da nadjes update odvojeno, verovatno ima. Ja sam preko e-mula dobio verziju 3.8.0.0. sa kompletnim update-om, i mada mi vecina toga nije potrebna, nije lose da imas, pogotovu update sa ikonicama svih radio i tv kanala, pa je ODS prelep.
Takodje, nemoj da skidas SoftCSA plugin jer nije neophodan, radice ti vplug i bez njega, cak mislim da bolje radi, samo ga upbaci u direktorijum plugins. SoftCSA ce ti trebati ako koristis neki od pluginova za CardSharing, no to je vec druga prica....
Takodje, program odlicno saradjuje sa GreenButton pluginom za prikaz EPG-a za Premiere Direct kanale. Ubaci ga u plugin direktorijum odaberi i pusti Premiere Portal kanal a onda pritiskom na taster F6 dobices OSD prikaz Premiere Direct kanala i EPG za svaki od njih. Prilikom prvog pokretanja DVBViewer-a sa Greenbutton-om treba cemu malo vremena da povuce podatke za sve premiere kanale, tako da ti nece momentalno prikazati EPG sadrzaj, ali ako malo sacekas i ponovo pokusas, dobices EPG, koji je izuzetno sadrzajan. Probaj, koriti i tastere F5, F7, F8...., takodje, mozes odabrati da pomocu daljinca menjas audio stream (recimo sa francuskog na engleski ton i obrnuto), da pustis ili ugasis subtitle, da tu uskljuci teletext, da restartujes graf, itd.... i sve to uz pomoc daljinskog upravljaca. Ja koristim Girder i radi mi perfektno, sam sam pravio GML file....
Dakle, moja topla preporuka. I jos jedna stvar. Ako ti DVBViewer bud eradio dobro i ako si zadovoljan, nemoj po svaku cenu da juris novu verziju. Ovaj savet, doduse, vazi i za ostale DVB programe.
A da. Ima i jednu manu. Nakon istalacije "ubije" ti auto-run funkciju, tako da ti nece automatski ucitavati CD, DVD ili fles memoriju....

Citat:
soric: Zar još niste odustali od tog sra*a?

ss

Hmmm...... olako izrecena ocena, veruj mi...Ne kazem da je najbolji progam, ali je svakako mejdu najboljima. Mozda je ALTDVB bolji po pitanju brzine, skeniranja (mada i on preskace) i mogucnosti sredjivanja kanal lista. Ali zato nema OSD, a i ovaj koji se u mejduvemenu pojavio, nije bog zna sta, iako se ubih pobjasavajuci tarek dahb-u sta i kako treba da odradi, tako da sada zadovoljava neki minimum. Mada je prelazak iz normal moda u Fullscreen i dalje problematican za daljinac.....
20.01.2008. u 22:55 

nuno
Novi Beograd

Član broj: 14842

icon Re: DVBViewer Pro 3.9.1.020.01.2008. u 23:27
u nekim segmentima jeste shit neopevani, lepo decko rekao
vplug radi to je ok a sta cemo ako to ne zadovoljava apetite onda slobodno nikad ni ne morate da instalirate ovaj program (stalno se blokira itd), covek jednostavno nije u stanju da napravi normalnu podrsku za motor (sto se tice ss2) kao sto postoji u drugim softwerima i radi besprekorno altdvb ili mytheatre, uz izgovor da ss2 nije ni projektovana da radi sa motorom (mislim radi ali budzologija),
kad se sve stavi na papir ima dosta opcija, fensy slozen osd, a boluje jos uvek od decijih bolesti koje izgleda nece nikad biti izlecene

[Ovu poruku je menjao nuno dana 21.01.2008. u 08:58 GMT+1]
20.01.2008. u 23:27 

zoks67

icon Re: DVBViewer Pro 3.9.1.021.01.2008. u 14:49
Oooo, pa mogu i ja dodati svoje zamerke i to svakom programu. Kod DVBViewer-a, lepo si rekao, komplikovane liste kanala, a za one koji imaju motor ( koji kako kazes ne radi), ne mogu se grupisati kanali kako je najpreglednije, pa je tesko naci zeljeni kanal u gomili drugih..., dalje, u Video mix.render-u 9, radi samo sa InterVideo Decoder-om, sa drugima decoderima nece, tako da je za***ano ko baca sliku na TV.
I svi DVB programi imaju svoje mane, samo sto neki besplatni jesu bolji od nekih koji se placaju, sto nema logike.
Sve nade polazem u novi AltDVB, koji ce izaci ovih dana, pa cemo videti....
21.01.2008. u 14:49 

Miso Kovacevic
Shomac ExYU Team
Banja Luka R.S.

Član broj: 92420

Sajt: www.exyuteam.org

icon Re: DVBViewer Pro 3.9.1.021.01.2008. u 16:09
Nemojte pricati gluposti... To sto kod pojedinaca DVBViewer ne rado dobro nije do njega neko do toga kako ste podesili kompletan win i codece. Meni DVBViewer radi sa svim dekoderima koje sam probao. Inace Cyberlink-ov codec mi daje najbolju sliku pa samo njega i koristim. Program radi odlicno i uopste ne blokira. Naravno da ima mana ali koji program nema. Dakle ako se nekome ne svidja nemora ni da ga instalira a nema razloga da se pljuje po njemu. Ni meni se ne svidja ALT pa nikad nisam rekao da je shit.
Nekada sam bio ljudsko bice... a onda sam dobio modem.

Moja masina:
AMD Athlon 7750BE AC Freezer 64 Pro
Asus M3A
MSI 9600GT OC Edition
KingMax 2x1GB DDRII 800Mhz + OCZ 2x1GB 800MHz
2x WD Caviar SATA II 250GB RAID 0
DVD-RW PIONEER DVR-112D
SkyStar 2.6D; DVB Viewer V4.0
21.01.2008. u 16:09 

zoks67

icon Re: DVBViewer Pro 3.9.1.021.01.2008. u 16:42
Citat:
Miso Kovacevic: Nemojte pricati gluposti... To sto kod pojedinaca DVBViewer ne rado dobro nije do njega neko do toga kako ste podesili kompletan win i codece. Meni DVBViewer radi sa svim dekoderima koje sam probao. Inace Cyberlink-ov codec mi daje najbolju sliku pa samo njega i koristim. .

Ih, bre Miso, sta se ljutis, ko da si ga ti licno pravio? I ko kaze da je shit? Ovo je forum na kome ljudi razmenjuju svoja iskustva i svako ima svoje razloge, uzroke i posledice. Evo, ti kazes da kod tebe radi odlicno sa Cyberlink-om... Kod mene svi DVB programi rade dobro sa ovih decoder-om, ali DVBViewer nece. Radi on ako mu stavim da mu Video renderer bude Overlay mixer, ali onda nemam sliku na TV-out-u. Ako stavim VMR9. onda mi je slika smanjena, deformisana. Ne mozes mi reci da nisam dobro podesio decoder, jer znam kako se radi sa decoder-ima, uostalom svi drugi programi mi rade bez problema. Verovatno da je razlog neko neslaganje izmedju DVBViewer-a i moje graficke i Cyberlink-a...Medjutim, InterVideo radi bez problema, tako da DVBViewer koristim sa njim....i zadovoljan sam i slikom i brzinom rada, bez obzira sto mi je OSD nabudzen jer imam i update u kome se nalaze sve slicice-ikonice za TV i Radio kanale za Astru i Hot..., kao sto znas, to odmah malo usporava rad, jer preterano saren OSD opterecuje grafiku....
Mana mu je sto nema opciju za sortiranje po satelitu i imenu, ima druga soritranja, ali ovo nema, a bitno je za one koji imaju pokretne sistema...
Mana mu je sto, kada pustim neki kanal i posle nekog vremena pozelim da promenim kanal, u OSD prikazu mi ne otvori aktivnu listu u kanal, vec glavnu listu, a onda moram da ulazim po dubini u zeljenu listu i trazim sledeci kanal. Mislim da je bolja varijanta da mi uvek otvori listu u kojoj je trenutno aktivan kanal. kanal koji se gleda....
Sve su ovo sitnice, naravno, ali ako bi se otklonile, znatno bi olaksale i unapredile operativnost ovog sjajnog programa....
21.01.2008. u 16:42 

Miso Kovacevic
Shomac ExYU Team
Banja Luka R.S.

Član broj: 92420

Sajt: www.exyuteam.org

icon Re: DVBViewer Pro 3.9.1.021.01.2008. u 17:00
Ma ne ljutim se ja :D nego samo kazem da dosta problema dolazi od drugih faktora a ne od DVBViewer-a. Ja nemam motor pa ne znam kako radi sa njim, ali znam da mi sve ostalo radi ok. I nije da nisam imao problema sa njim ali nije bilo do njega nego do mene. Evo sad npr kad koristim Nvidia pure video codece slika mi ne bude kako treba iako imam Nvidia graficku a sa ATI grafickom i NV codecima slika je bila ok. Znaci nije do njega vec do neceg drugog ali sad me mrzi da reinstaliram cijeli sistem samo zbog toga.

Citat:
zoks67:
Mana mu je sto, kada pustim neki kanal i posle nekog vremena pozelim da promenim kanal, u OSD prikazu mi ne otvori aktivnu listu u kanal, vec glavnu listu, a onda moram da ulazim po dubini u zeljenu listu i trazim sledeci kanal. Mislim da je bolja varijanta da mi uvek otvori listu u kojoj je trenutno aktivan kanal. kanal koji se gleda....
Sve su ovo sitnice, naravno, ali ako bi se otklonile, znatno bi olaksale i unapredile operativnost ovog sjajnog programa....

I meni ovo smeta i za mene je ovo najveci nedostatak.
Nekada sam bio ljudsko bice... a onda sam dobio modem.

Moja masina:
AMD Athlon 7750BE AC Freezer 64 Pro
Asus M3A
MSI 9600GT OC Edition
KingMax 2x1GB DDRII 800Mhz + OCZ 2x1GB 800MHz
2x WD Caviar SATA II 250GB RAID 0
DVD-RW PIONEER DVR-112D
SkyStar 2.6D; DVB Viewer V4.0
21.01.2008. u 17:00 

Mister_K
BiH

Član broj: 26449

icon Re: DVBViewer Pro 3.9.1.021.01.2008. u 17:11
@zoks67:

Hvala na objasnjenju i linku!!

Ipak na moj post nije niko odgovorio 9 dana. U medjuvremenu sam nasao (zahvaljujuci clanu ovog foruma "liverpool_fan" kome se jos jednom iskreno zahvaljujem) dvbviewerpro 3.6.1.2 koji radi perfektno i kao sto i sam kazes ako nesto dobro radi ne treba ga dirati.

Da bi ti radio ciberlinc decoder sa Video renderer u DVBViewer-u moras ukljuciti opciju: "NVidia VMR Fix". Ukljuci tu opciju i slika ti vise nece biti deformisana.

Za sve one koji pljuju po ovom programu mogu da kazem da sam i ja sumnjao u ovaj program, dok najzad nisam nasao stabilnu verziju koja radi bezprijekorno.
Dvbviewer je za sada najbolji program za prikaz titlova na digi-ju i mislim da to ne moze niko poreci, a upravo je to ono sto mi je nedostajalo kod drugih programa.

Dobro radi i DVBViewer Pro 3.9.1.0 ali sa istim podesavanjem blokira nakon 15-20min rada, dok Dvbviewerpro 3.6.1.2 kako sam instalirao jos nije zablokirao i radi k'o podmazan a izmedju te dvije verzije nevidim neku veliku razliku.
Prije njega sam instalirao mnogo verzija Dvbviewer-a, pa sam to morao cistiti u reg windowsa ali ni jedna verzija mi nije "ubila" auto-run funkciju. ne znam odakle ti to, moguce je da ti to radi neki drugi program koji si instalirao jer Dvbviewer za to sigurno nije kriv.

Inace dobar je i altDVB odlicno radi, ali taj program ima nekoliko osnovnih nedostataka i jedva cekam novu verziju u kojoj se nadam da ce biti ispravljeni ti nedostatci.

Pozdrav!!
21.01.2008. u 17:11 

VlaDiXx
Vlado Duka
R.Srpska

Član broj: 120775

icon Re: DVBViewer Pro 3.9.1.021.01.2008. u 21:00
DVB Viewer je najbolji program ikad napravljen za ss2 kartice, ipak originalni je za uredjaj. Ja koristim Dvbviewer_3.6.1.2 i to je starija verzija ali daleko najstabilnija od ovih novijih, samo me ona registracija i fav liste nerviraju. Ma pravi resiverski software. Sve naj.
21.01.2008. u 21:00 

zoks67

icon Re: DVBViewer Pro 3.9.1.021.01.2008. u 22:31
Citat:
Mister_K:
Hvala na objasnjenju i linku!!

OK, nema na cemu!
Citat:
Mister_K:
Da bi ti radio ciberlinc decoder sa Video renderer u DVBViewer-u moras ukljuciti opciju: "NVidia VMR Fix". Ukljuci tu opciju i slika ti vise nece biti deformisana.

Hvala na savetu. Probacu, ako ne ide, pitacu za savet....
Citat:
Mister_K:
Prije njega sam instalirao mnogo verzija Dvbviewer-a, pa sam to morao cistiti u reg windowsa ali ni jedna verzija mi nije "ubila" auto-run funkciju. ne znam odakle ti to, moguce je da ti to radi neki drugi program koji si instalirao jer Dvbviewer za to sigurno nije kriv.

Provereno auto-run funkciju "ubija" DVBViewer 3.8.0.0. Na svezu instalaciju Windows-a sam probao i "ubije ga ko zeca...". I nije samo kod mene slucaj, i moj komsija ima isti problem. I on je dosao do istog zakljucka. No, to mi ne smeta uopste, ali nek narod zna, ako se neko pita zasto mu ne radi auto-run.,...

Pozdrav!
21.01.2008. u 22:31 

golub69
Goran Golubovic
Pirot

Član broj: 140890

icon Re: DVBViewer Pro 3.9.1.017.03.2009. u 18:35
Nije tacno ,ne ubija run funkciju ,100% .Ubedljivo najbolji "player" .Za lcd televizore zakon.Ima mogucnost rucnog doterivanja slike i po horizontali i po vertikali,sto ni jedan drugi dvb player nema .Za cardsharing je ubedljivo najbolji ,sa odgovarajucim pluginom otvara bez problema .Bira najbrze kartice.Ne koristi samo jednu karticu vec vise njih ,zavisi koliko imas.Ja inace koristim verziju 3.8.0.0.Toliko od mene.Pozdrav.
17.03.2009. u 18:35 

commando
Petar Majstorović
Čačak ... Srbija

Član broj: 48622

icon Re: DVBViewer Pro 3.9.1.018.03.2009. u 15:22
stvarno ne razumem zasto koristiti nize verzije kada 3.9.4.0 radi perfektno samo je treba blokirati da ne izlazi na net i to je to radi sa serialom odlicno.
Konfiguracija:
AMD Phenom X4 Quad-Core 9550 @ 2,2 GHz, Asus M2N-XE, Kingston 3 GB DDR2,
ATI Radeon HD 4670, WD 320GB SATA II, WD 640GB SATA II, Sony-Nec Optiarc DVD RW AD 7200A,
SkyStar2 2.6c, SkyStar HD2, V-BOX II, DVBViewer Pro V4.0
18.03.2009. u 15:22 

[es] :: BalkanSat :: PC DVB kartice :: DVBViewer Pro 3.9.1.0

[ Pregleda: 1342 | Odgovora: 16 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.