Pa ne mozes svaki put da dobijes cistu IP. Mozda ti je dodelio neku ip koju je drugi pre par minuta napustio iz istog razloga kao i ti, tj skinuo nesto sa rapidshare-a. I meni se desilo par puta, inace radi OK.
Jel ima neke pomoci nama koji koristimo Aolynk 814q. Bas se lako na njemu menja IP u roku od 5 sec, promenim kad ocu. Ono sto me zanima je neki program(mislim da se zove Cryptload koliko sam upucen) u koji bi stavio sve fajlove koje bih zeleo da skinem sa rapidshare npr. i on sam to da odrajuje da se ne bi ja cimao na svakih pola sata da menjam IP i da stojim pored kompa, nego jednostavno napravim listu i on to sve odradi sam.Ili mi je posredi da menjam ovaj ruter za MT822. hvala svima na pomoci...
"Jel ima neke pomoci nama koji koristimo Aolynk 814q. Bas se lako na njemu menja IP u roku od 5 sec, promenim kad ocu"
Tebi je jos i dobro ja celo vece pokusavam da promenim IP adresu i nikako.Imam isti modem kao ti? Sta se bwe ovo desava POLUDECU OD OVOGA
Sta radim pogresno, uradim disable network conection i za 10ak sekundi enable i nece. HELP
ti propadaš, ti propadaš jer se opijaš
ti propadaš, ti propadaš jer se drogiraš
ki111er: "Jel ima neke pomoci nama koji koristimo Aolynk 814q. Bas se lako na njemu menja IP u roku od 5 sec, promenim kad ocu"
Tebi je jos i dobro ja celo vece pokusavam da promenim IP adresu i nikako.Imam isti modem kao ti? Sta se bwe ovo desava POLUDECU OD OVOGA
Sta radim pogresno, uradim disable network conection i za 10ak sekundi enable i nece. HELP
Ne radi se to tako. Mada smo napravili skriptu za menjanje Ip adrese kod ovog rutera. skini ga odavde i pokreni
Ip-changer1.bat ili tako nesto se zove fajl. Idi na neki sajt da proveris brzini i tamo ce ti reci da li si promenio ip adresu.
Zbog sredjivanja mog naloga na rapidshare.com fajlovi su sada premesteni u jedan zaseban folder sa opisom svakog fajla. I dalje su tu verzija za ETH, USB i skripta za one koji su menjali nesto od default podataka.
Phaseshifter: Zbog sredjivanja mog naloga na rapidshare.com fajlovi su sada premesteni u jedan zaseban folder sa opisom svakog fajla. I dalje su tu verzija za ETH, USB i skripta za one koji su menjali nesto od default podataka.
Code: http://rapidshare.com/users/FPH778
Druze,nesto ti nije u redu EXE. verzija za ETH,modem prosto zaglupi i nece da uspostavi ponovnu konekciju.Da bi ponovno dobio dls vezu modem mora da se restartuje.
P.S. I jos da napomenem da je ona verzija sa prve strane ove teme,radila bez ikakvih problema ali nazalost izbrisao sam je!
Hmmm cudno verzija je potpuno ista nista nije menjano samo je drugi link. Ja sam sada skinuo sa rapda ovu verziju i promenio IP bez problema. To je moguce da ti se desava ako si skinuo pogresnu verziju recimo ako modem koji je povezan preko USB-a pokusavasa da resetujes sa verzijom za ETH i obrnuto. Takodje moguce je da se to desava ako si menjao nesto od default podesavanja za ETH IP:192.168.1.1 user i pass: admin .
P.S. Evo isprobah josh par puta i USB i ETH i BATCH i sve radi kako treba. Mislim da je problem u tvom kompu.
bobanic: Druze,nesto ti nije u redu EXE. verzija za ETH,modem prosto zaglupi i nece da uspostavi ponovnu konekciju.Da bi ponovno dobio dls vezu modem mora da se restartuje.
P.S. I jos da napomenem da je ona verzija sa prve strane ove teme,radila bez ikakvih problema ali nazalost izbrisao sam je!
Citat:
Phaseshifter: Hmmm cudno verzija je potpuno ista nista nije menjano samo je drugi link. Ja sam sada skinuo sa rapda ovu verziju i promenio IP bez problema. To je moguce da ti se desava ako si skinuo pogresnu verziju recimo ako modem koji je povezan preko USB-a pokusavasa da resetujes sa verzijom za ETH i obrnuto. Takodje moguce je da se to desava ako si menjao nesto od default podesavanja za ETH IP:192.168.1.1 user i pass: admin .
P.S. Evo isprobah josh par puta i USB i ETH i BATCH i sve radi kako treba. Mislim da je problem u tvom kompu.
Sigurno je da je problem do mene jer sam pronasao i onaj stari ip changer i opet mi se isto desava,i da dodam da se drugacije ponasaju te dve verzije,bar je to slucaj kod mene,jer stari ip changer me pita da li zelim da promenim IP dok nova verzija to ne radi nego odmah pristupa menjanju ali nazalost bezuspesno ili treba da prodje par minuta da se sve odigra kako treba.
P.S. Da,koristim ETH vezu izmedju racunara i modema a u podesavanjima nisam nista menjao!
Nema veze,za sada koristim CryptLoad tako da mi exe. nije potreban a za kasnije ce vidimo.
Imam jedno pitanje:
posto nameravam da kupim router(wireles+Adsl modem) malo sam pogledao sadasnju ponudu i video router D-Link DSL-G624T E koji osim web managementa ima i telnet podrsku (tako da sam dosta siguran da se svuda trazni script IPCHANGER moze uraditi/prepraviti za njega) nesto jeftiniji ali takodje sa slicnim karakteristikama je i TP-LINK TD-W8920G ali poprilicno jeftiniji i bez trazenog telneta. Eh da li je obavezno da router ima ugradjenu podrsku za telnet kako bi ovakav script radio ili script radi nezavisno od toga da li je podrzano na routeru (zvuci glupo i po mojoj logici to nije moguce al reko aj da pitam)?