kod mene isti problem cijeli dan danasnji! :(
koristim sizon karticu ( wallbanger ) i nece!!
inace kad ubacim FUN sve radi OK!!!
ne znam koji mu je K.... + :)
Da li bi neko mogao da postavi na arhivu filova Odraden BB GW file sa tim kljucevima + novi kljucevu za svicarske kana ili novi editor da ga skinem posto sam stari izbrisao.
Pozdra
e da i glupi sidd9, koja je to glupost, pokušao sam editirati sidd9 i ubacio novi ključ 09 uz postojeći 08 za 00 78 00 ali naravno neće da radi, pa sam obrisao ključ 08 i stavio 09 i sad radi sport+ al ne radi cartoon network koji je valjda na 08
Isprogramirao sam sa tim failom i dobio sam sport+ i one sto nisu bili ali sam izgubio cartoon network, animaux, MTV i tovar drugih kanala. Da mozda nema neko blji fail za siid9!!!
imaš na uploadu novi editirani sidd9 gdje radi ono što nam treba, al ipak je trebalo nešto žrtvovat, opet jedan + za "bbaio"
proradilo mi je na jockeru sada sve al tek kada sam ubacio novi ključ 09 za 00 80 00 provajder, ne znam zašto i volio bi da mi netko objasni zašto nije htio sa 00 7c 00, kad i na humaxu5400 i magicu je to radilo,
dobro pretpostavljam da je nešto u jocker 0.77 softweru zbrljano i nije napravljeno kako treba ......(kolko para tolko i muzike, no ne žalim se dobar mi je taj jocker)
ma ne, ne koristim sidd9 preko jockera (pa to je i nemoguće) nego ja imam skoro sve te opcije od sidd9, bbaio, jocker, magic, humax5400, samsung9500 pa sam samo iznosio probleme na koje sam naišao
naravno u jockeru koristim fun xamuh 6in1, al sam jučer imao problema sa jockerom i sportom+ i to je sad riješeno (nadam se)
Bio je na satdudez samo se malo teze dolazi do njega preko linka pod conax odma su ga stavili 24-og ili 23 .Al evo ga sad ovdje i ja sam ga trazio ali sam ga nasao isti dan.