Sofrenic...vidi ovog'

...jbte nisam znao da toliko jezika prica...ja kontao samo srpski da prica ,al' sa govornata manata

,kad onooooo

...poliglota

...nego telesat..jel ucis blago meni ,buduci sluzbeni jezik dolje...engleski sigurno nije
Naravno da se pridruzujem cestitkama i da Vam svima zelim srecnu i uspjesnu Novu Godinu ,kako Vama tako i Vasim porodicama..ali sa posebnim osvrtom na neke meni jako drage ljude ovdje ili dobre prijatelje ili poznanike sa ovog naseg foruma..nabrojacu neke..i nek mi oproste oni koje sam zaboravio..

zeus,telesat,makedox,mirel,moj dobri strsh-a

,astneo,tune,sofrenic,vrana,tito,moji sugradjani master yoda..emigrirao iz svabije ovamo

,fritz,johann,mmicko,dule,zakovac,jova voltron,zatim nasi emigranti koji su emigrirali odavLe bebi,gorski...naravno ,gdje je gorski tu je i dmaras

,pasi,ppz,jumbrowsky,arow,spaske,veselinv i naravno covjek kojeg kad citam koristim naocare, da skontam gradivo...ali se fakat i nasmijem ..junuz

Taman dobra prilika da odredjenom broju mojih gorenavedenih prijatelja bar ovako cestitam praznike ,posto sam ostao bez MSN naloga..pre neki dan..
pozz
/mrdja