djole2974
SKOPJE
provider w3 OpenSky
diseqc none
tuner 11299 H 13500 auto ku power
pid 3010 3011 3012 3013
sonic, brate što se ljutiš? Tako reagiraju nedozreli dječaci...Pa svaka kritika ima mjesto ako je u dobroj namjeri...
Nešto je točno od toga što govoriš svakako, ali iz tvog kuta gledanja. Ono što kaže dgproduction, opet je točno ali iz njegovog kuta gledanja. U pravu ste obojica ukratko. Ja osobno više ne skidam sa Manna 3990 i vratio sam se na Manna 3829. Radila mi je čuda, gasila se oko 2 ili 3 poslije ponoči. Skidao sam i sa ss2 2.6 B i sa Cdvbany2030S, isto se gasila i na obje je bio Module buffer 1000160 čekiran, kao i sad na 3829. Zašto mi je 3990 pravila probleme ne znam. U stvari imam samo exe od 3990 koji je stavljen na 3920. No to i nije toliko važno, nači če se neko srednje riješenje. Svak je imao ili če imati bilo kakav problem sa down, pa treba prihvatiti savjet ili pomoči drugom. To je svrha svakog ozbiljnog foruma i ne treba se ljutiti nego razmijeniti mišljenja i iskustva, a to sad nije bio slučaj nego prepucavanja koja ne vode nikud. Nadam se da se razumijemo i da u stvari iti i ja i svak na forumu možemo naučiti jedni od drugih, ako sarađujemo..Zar ne? Pitao sam negdje prije i nisam dobio odgovor, ima li tko spoznaju gdje nači pass za down koji ide na 7e 11299 a push je od
www.binaazir.com. Puno sreče svima na forumu.