Pre par dana na 21,6 islo e u zip fajlovi (37 dela) igra MotoGP 07, megjuti primetio sam da MotoGP 07.iso.part016 i 17 del nedostaju
i nemogu e instalirati. Dali neko zana kako ta dva zip dela da nadopunim.
U forumu procitao sam nesto o tome sa torrentom ali nisam uspeo.
0.3920 mi uopće ne radi dekripciju zaključanih rarova iako u folderu imam pass4.exe pass4.bin i listu passworda.
da li treba nešto mjenjati u manna.ini ili da pokušam sa pass2.exe ?
Da znam kad je islo to i meni je dobrodoslo igre za mob. znam da sam ga otkljucao ali nemogu da se setim pass-a pogledaj u desnom uglu kada otvoris rar dali stoji nesto pa probaj.
adagioforstrings: 0.3920 mi uopće ne radi dekripciju zaključanih rarova iako u folderu imam pass4.exe pass4.bin i listu passworda.
da li treba nešto mjenjati u manna.ini ili da pokušam sa pass2.exe ?
Passwords processing mode active div 10 max 30 sec
Minimal size of file 0
jel ovo kod tebe šljaka sa pass4.exe ? pitam zato jer sam skužio da pass4.exe radi dekripciju zaključanih rarova tek kad file povučem na njega i pustim (drag & drop)
tražio sam po netu pass.exe koji sam skinuo sa mannom 0289 u kompletu ali ga ne mogu nigdje naći pa ako netko ima molim ga da stavi ovdje
Da radi dekripciju sa drag@drop...ali nesluzi on samo tome...trenutno nisam kuci pa pisem sa mob. ali nemoj da lutas po netu imas na mana forumu sve o tome,cemu sluzi password.txt,pass.bin,pass4.exe...itd. pogledaj ako nadjes nesto o.k ako ne onda cemo da ga provalimo kasnije cemu sluzi ali ako sam ja dobro skontao on bi trebao da u password.txt skuplja passove sa neta!
za pass4.exe ne znam ali za pass.exe sam siguran što on radi:
u manna 0.289 kad krene rar arhiva sa encrypted header (znači ona koju ne možeš ni otvoriti bez passworda da vidiš što je unutra) on koristi slobodni cpu time i iz liste passwords.txt pokušava naći pass za taj rar.
ako ga je uspješno pronašao onda će manna otvoriti rar i u interfaceu prikazati njegov sadržaj i veličinu a onaj programčić optimize_pass.exe će otkriveni pass izvući negdje iz sredine liste i staviti ga na vrh kako bi u slučaju ponavljanja istog passworda u nekom drugom rar-u manna isti trenutak otkrila i prikazala sadržaj
a inače u 0.289 ako ti ovo šljaka dobro onda možeš vidjeti ime rar-a sa enc. headerom u jednom od oblika:
također ako dekripcija nije napravljena do kraja u log fileu možeš naći npr. password completion 65%
znači ovaj program pokušava naći pass za zaključani rar za vrijeme dok se on još skida i ako ide velikom brzinom gotovo je nemoguće da ga pronađe jer ne stigne za tako malo vremena isprobati sve passworde a ako ide jako sporo tada će ih isprobati sve i ako nađe pass upisat će ga u log
ja sam na ovaj način izvukao nekih 50 passworda na vrh liste i dosta fileova otvorio ali jednom mi se dogodilo da sam ostao bez free space i manna je dalje crpila svaki bajt i na kraju mi obrisala kompletan passwords.txt !!! zato jer nije bilo free space
no ova nova manna 0.3920 mi ne radi decrypt a i ne vidim nigdje u log-u password completion, pa nije rus valjda izbacio tu opciju ?!?
00-D0-D7-0F-5B-D3 ako neko nahvata ovaj mac na 10762 sa mannom neka javi...ja sam ga uhvatio sa skynetom brzina je bila oko 300k/s ali manna ga nedetektuje uopste ili sam ja uplio mannu u pogresno vreme
koliko sam skužio on tu opciju prodaje uz nove verzije manne, a sa 0.289 to radi bez ikakvog PW activation ali ne sa pass4.exe već sa onim starim pass.exe
da ali ovaj novi pass4.exe radi jos nesto npr. skida passove sa neta i sve to lepo pakuje u folder key,za svaki falj koji otvori pravi poseban log. itd...probaj da kliknes na manu dok radi drzi ctrl i klikni dva puta na manu u folderu data napravice manna.id probaj to da otvoris notepad-om...nemam reci svaka im cast,ljudi su majstori!kontaktiracu mcengin-a da nam da detaljnije objasnjenje i cenu naravno!pozz
Ja skidam sa mannom 3920 i fajlovi na 21,6 uredno stizu. Mada nisam dugo na 11325 frekvenciji videcu sta ce biti ubuduce, jer mi je tu malo slabiji signal. Inace u providers.ini mi je pid any
decki dajte molim vas neka netko uplouduje manu negdje samo da nije na rs_u na vireelesu sam uvjek neko vuče nešto sa rapida ne mozes doc na red da si ccc
ajd molim vas
AMD64 x2 4400+,M2V,4G ddr2/800Mhz,maxtor 320 G/16mb,XFX 8600 GT Fatal1ty profesional on lg L192WS,win xp pro.
24.12.2007. u 19:51
Milan Stojanovic Vlasnik Agencije za poslovne usluge
ja sam već nekoliko dana na amosu i zasad sam zadovoljan, ima dosta dance muzike a netko je skidao video setove tiesto in the concert 2004. još nisu stigli svi partovi ali će ići sljedećih dana
[Ovu poruku je menjao adagioforstrings dana 30.12.2007. u 12:58 GMT+1]