Citat:
srdjan012: Pozdrav svima na forumu, vec nedelju dana svakodnevno posecujem forum i procitao sam skoro.... kazem skoro sve u vezi download-a na w3 ali mi nikako nije jasno gde nalazite najave i satnicu za fajlove koji ce da idu u buducnosti. Zamolio bi jos za jednu stvar posto sam koristio skygrabber dok nisam naucio kako funkcionise offline download a sada sam preso na mannu vec drugi dan kako koristim manu i dosta toga mi nije jasno. imam ss2 2.6d karticu i treba mi sledece. koje drajvere da instaliram za tu karticu i koju manu da koristim da sve bude kompaktno jedno sa drugim naravno filteri dolaze na kraju.
Mozda cu nekoga da smorim sa ovim pitanjem ali sam pocetnik i dosta toga mi nije jasno iako sam procitao skoro sve postove.
Unapred vam se zahvaljujem
Pozdrav i tebi.
Koju mannu? zadnju (mislim-3990) zato sto je najstabilnija i najbolja -vodi se logikom.
Drajvere 4.40 ili novije ili te sto vec imas, mislim da bi trebali dobro radit obzirom da si vec radio sa skygrabberom (Bjezi od tog programa).
Savjet probaj radit sa streamreaderom od 69kb obzirom da je jako stabilan, ako neide sa ovim (imas disconity) mjenjaj 19 kb.
Za filtere otvori filters.ini i pri dnu filtera imas sve objasnjeno, samo malo bolje procitaj obrazlozeno.
Sretno
Dosta mi budala.