@MobyX
Potpuno te razumem i zao mi je sto u Novom Pazaru nema wireless provajdera, niti "tehnickih nemogucnosti" za kablovski internet. Ali, ako ti nesto znaci (a verujem da ti zapravo nista ne znaci:)) ja zivim u Nisu, i do pre godinu i po dana sam stanovao na svega 5 km od centra grada, i nisam imao ni kablovsku televiziju, ni tehn. mogucnost za ADSL, ni domet za wireless. U zadnjih godinu dana sam sve to dobio, ali opet se pitam ako ja u drugom po velicini gradu u Srbiji nisam sebi ovo mogao da priustim na 5 km od centra, sta da rade jadni ljudi na selu, u manjim mestima, palankama, varosicama....
Da ironija bude veca, sad stanujem na kilometar od centra grada (pijaca B. Buha na Bulevaru Nemanjica), i imam ADSL ali nema mogucnosti za kablovski internet (koji je po meni dosta bolji). No, ne bih da cepidlacim, ovaj ADSL koji mi pruza Sezampro mi je dosta stabilan: brzina osrednja, ali veza ne puca danima, skoro i da nema nekih glupih radova na mrezi, itd.....
Pozdrav
''Mansell? Mansell was Mansell, the rest of us are just mortals...'' - Eddie Irvine