Pregledoa sam malo domache kompanije koje su uvodile erp sisteme , i uglavnom se sve svelo na uglavnom 3 sistema (sap, MS dynamics ,upis ) . Za baan sam nashao samo primer metalca ALI ne i domachu kompaniju koja implementira ovaj sistem . .Takodje za halcom sam video da postoji kompanije koja ga implementira ali nema listu kompanije gde ga je implementirala .
Pa bi mi jako pomoglo ako neko ima informaciju o firmama gde je implementiran neki od ovih sistema ili domachu kompaniju koja se bavi implementacijom nekih od konkretnih sistema .
20.11.2007. u 12:15
STOMAR_3 ERP Consultant (Logistic, Production) Eindhoven area, Nederland
BAAN (ili ti INFOR kako ga sad zovu) ti je takodje implementiran u Soja Proteinu i u Dijamantu (za ovo nisam 100% siguran). Sto se tice kompanije koja implementira BAAN u Srbiji je to SNT i mislim da su oni jedini sto se tice ovog prostora.
Sto se tice JD Edvardsa bio je pokusaj implementacije u Imleku ali to nije bas uspesno zavrseno a da je implementiran u nekoj drugoj firmi to ne znam.
Sto se tice Peoplesofta mislim da postoji jedna instalacija u Hayatu i da je to sve od njega u Srbiji.
20.11.2007. u 13:03
totovic Aleksandar Totovic ERP Consultant & Project Manager Beograd
JDEdwards jeste implementiran u Imleku i uz pomenute poteskoce na pocetku sada je operativan. Koliko je meni poznato ne postoji kompanija u zemlji koja implementira JDE.
Gde je implementirana Axapta (pretpostavljam by NPS) ? I uopšte u regionu, koliko ima AX implementacija ? Znam da je u ZG u toku neki Axapta kurs/seminar/šta li je već...
''Jedan mrtav čovek je tragedija. Milion mrtvih je statistika'' - J.V. Džugašvili
28.11.2007. u 14:10
totovic Aleksandar Totovic ERP Consultant & Project Manager Beograd