Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Moderatori alal vam vera

[es] :: Predlozi i pitanja :: Moderatori alal vam vera
(Zaključana tema (lock), by markom)

[ Pregleda: 1664 | Odgovora: 10 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

CalistaES
Beograd

Član broj: 152547
*.adsl-1.sezampro.yu.

icon Moderatori alal vam vera16.10.2007. u 13:57 - pre 2072 dana i 17h

Brisanje teme o smrti Toseta Proeskog objasnjavate recenicom :
"Tema je prebačena u Arhivu jer nije za ovaj forum. Izrazi saučešća treba da se daju porodici preminulog, a ne na javnom forumu koji nema veze sa pokojnikom."
Ukucala sam ime pokojne Margite Stefanovic o njoj se pisao bas na ovom forumu.
Uostalom :
http://www.elitemadzone.org/t13938-0

Da pomenem da sam imala / imam sve ploce Ekatarine II, EKV da je dan Magine smrti bio jedan od meni najtezih dana u zivotu i da sam iskreno plakala za devojkom ciju sam muziku obozavala.
Ne znam ni jednu Tosetovu pesmu, ali mi je zao mladog coveka koji je poginuo u 26 godini i napisala kratku izjavu saucessca.
Posle toga se javio vas Super Moderator Slobodan Miskovic i napisao da ga je ova smrt pogodila kao i smrt nekog deteta u Africi.
Ovo me je ostavilo bez komentara, da covek nema samislosti za neciju smrt, pa bilo to dete u Africi, bio makedonski pevac.
Taman da to napisem, kad tema nestade.
Alal vam vera kakvog ste lika izbrali za Super Moderatora.

Eto toliko od mene, da vidimo koliko ce ovo da stoji na forumu i ko ce da zakljuca temu ?

Da, ali nije bitno.

0

CalistaES
Beograd

*.adsl-1.sezampro.yu.

icon Re: Moderatori alal vam vera16.10.2007. u 14:02 - pre 2072 dana i 17h
OK, vidimo se tamo.
Da, ali nije bitno.

0

Emil Ranc
Rancz Emil
Pančevo

Član broj: 20995
91.150.97.*

icon Re: Moderatori alal vam vera16.10.2007. u 14:12 - pre 2072 dana i 17h
Laptopovi

Citat:
Tema je prebačena u Arhivu jer nije za ovaj forum. Izrazi saučešća treba da se daju porodici preminulog, a ne na javnom forumu koji nema veze sa pokojnikom.

Ako je tako, onda molim lepo da se uklone i ove teme:
http://www.elitemadzone.org/t2...d-Bogdanovic-gradonacelnik-Bga
http://www.elitemadzone.org/t4185-2-Umro-je-George-Harrison
http://www.elitemadzone.org/t235060-Umro-James-Brown

Verovatno ima još koja. A i ima gomila drugih tema na MAD-zone koje imaju verovatno još manje smisla od izjavljivanja saučešća, pa bi ih valjalo arhivirati.

Ja ne vidim zašto je glupo i neprimereno da neko izrazi svoje žaljenje (nisam video da su svi izjavljivali saučešće) zbog nečije smrti. Mada ne slušam tu vrstu pop muzike, Toše je bio retko dobar pevač u svojoj branši, i mislim da je balkanska muzička scena mnogo izgubila njegovom smrću.

0

Slobodan Miskovic

Član broj: 4967
195.34.114.*

icon Re: Moderatori alal vam vera16.10.2007. u 14:12 - pre 2072 dana i 17h
Postovana,

ja nigde nisam rekao da mi nije stalo do dece u Africi, kako Vas nije sramota da jednog pevaca stavljate iznad nekog deteta u Africi.
Ja njega nisam poznavao kao sto nisam poznavao ni ljude koji svaki minut umiru sirom planete pa ne vidim zasto bi se osecao nesto vise tuznim i zalosnim ako je u pitanju neki pevac.

Dakle, nisam rekao da nisam tuzan, vec samo da je ta tuga ista kao i kad bilo ko drugi umre, pogine ili na drugi nacin izgubi zivot a da sa njim nisam progovorio ni rec tokom zivota.

0

Emil Ranc
Rancz Emil
Pančevo

Član broj: 20995
91.150.97.*

icon Re: Moderatori alal vam vera16.10.2007. u 14:22 - pre 2072 dana i 17h
Ni ja nisam poznavao ni Harisona, ni Đinđića, ni Brauna i zaista mi je žao što su otišli. Nisam znao ni Tošeta, a žao mi je i njega, ipak, jer mislim da je bio predstavnik "dobrog" u balkanskoj muzici. Tog afričkog deteta mi ne može biti žao na način kao što mi je žao zbog smrti ljudi koji su na neki svoj način zadužili zajednicu.

0

CalistaES
Beograd

*.adsl-3.sezampro.yu.

icon Re: Moderatori alal vam vera16.10.2007. u 14:57 - pre 2072 dana i 16h
Citat:
Slobodan Miskovic: Postovana,

ja nigde nisam rekao da mi nije stalo do dece u Africi, kako Vas nije sramota da jednog pevaca stavljate iznad nekog deteta u Africi.
Ja njega nisam poznavao kao sto nisam poznavao ni ljude koji svaki minut umiru sirom planete pa ne vidim zasto bi se osecao nesto vise tuznim i zalosnim ako je u pitanju neki pevac.

Dakle, nisam rekao da nisam tuzan, vec samo da je ta tuga ista kao i kad bilo ko drugi umre, pogine ili na drugi nacin izgubi zivot a da sa njim nisam progovorio ni rec tokom zivota.

Postovani, otkud Vam ideja da sam jednog smrt jednog pevaca stavila iznad smrti deteta u Africi.
Kako Vas nije sramota da mi imputirate ono sto nisam napisala ?
Navedite tu recenicu, pa mozemo dalje u raspravu.
Ja sam upravo htela da naglasim da su sve smrti JEDNAKE i da su svi JEDNAKI u smrti i ako se vec o tome pise da svi zasluzuju isti tretman, tj. da budu na istom forumu.
To sam pokusala da kazem u temi na MadZone, koja je izbrisana pre nego sto je iko uspeo da procita, mislim da sam je nazvala "Da li su sve smrti jednake ? (toliko o vama kao ES timu, sa casnim izuzecima)
Molim Vas za izvinjenje ili za citat moje recenice zbog koje bih trebala da se stidim.
Jos jednom ponavljam da nisam napisla da Vama nije stalo do dece u Africi, niti sam smrt bilo kog pevaca stavila iznad smrti deteta u Africi.
Ako ste castan muskarac, a ne suprotno od toga, Vi cete vratiti citate svoje i moje, pa da vidimo ko je sta pisao ?
Vi to mozete jer ste SuperModerator, a ja ne jer sam obican clan.
Ako se i na ovu temu stavi katanac, tj. gurne pod tepih, jer je to laksi nacin resavanja problema, onda to govori i o Vama i o ljudima iz Vaseg tima.
Cekam odgovor...

Da, ali nije bitno.

0

downer

Član broj: 29779
85.222.163.*

icon Re: Moderatori alal vam vera16.10.2007. u 14:58 - pre 2072 dana i 16h
Meni je zao sto je tip poginuo, ali koji smisao ima tema gde ce svi postovi biti u fazonu 'vecna slava i hvala'?

0

Slobodan Miskovic

Član broj: 4967
195.34.114.*

icon Re: Moderatori alal vam vera16.10.2007. u 15:01 - pre 2072 dana i 16h
Citat:
Postovani, otkud Vam ideja da sam jednog smrt jednog pevaca stavila iznad smrti deteta u Africi.

Da nije tako onda vam ne bi smetala moja poruka u temi o smrti pevaca.

Citat:
Kako Vas nije sramota da mi imputirate ono sto nisam napisala ?

Nista ja nisam imputirao, ako mislite drugacije zasto vam onda smeta ono sto sam napisao u temi?

Citat:
Jos jednom ponavljam da nisam napisla da Vama nije stalo do dece u Africi, niti sam smrt bilo kog pevaca stavila iznad smrti deteta u Africi.

Citat:
Ovo me je ostavilo bez komentara, da covek nema samislosti za neciju smrt, pa bilo to dete u Africi, bio makedonski pevac.

Ovde ste poceli da radite imputaciju ;) gde je citat da sam rekao da nemam samilosti? :)

0

CalistaES
Beograd

*.adsl-3.sezampro.yu.

icon Re: Moderatori alal vam vera16.10.2007. u 15:08 - pre 2072 dana i 16h

Postovani,
Sve ste lepo napisali osim onog sto sam Vas zamolila da vratite svoj citat, pa da svi mogu da vide.
Vidim da je tema na MadZone otkljucana, ali je Vasa poruka izbrisana.
Hajde objasnite ovo, zato te famozne poruke nigde nema, pa da razgovaramo dalje ?
Da, ali nije bitno.

0

markom
Marko Milivojević
Senior CCIE Instructor at IPexpert, Inc.
64°08´N - 21°56´W

Član broj: 18427
*.du.xdsl.is.

Jabber: markom@gmail.com
Sajt: cisco.markom.info

icon Re: Moderatori alal vam vera16.10.2007. u 15:11 - pre 2072 dana i 16h
Obrisana je zato što je offtopic. Svi forumi na ES/EM su moderisani i poruke koje ne odgovaraju Pravilniku ili na drugin način odstupaju od teme o kojoj se govori bivaju obrisane.

Pošto je tema vraćena na forum, ne vidim dalju poentu ove diskusije.

0

[es] :: Predlozi i pitanja :: Moderatori alal vam vera
(Zaključana tema (lock), by markom)

[ Pregleda: 1664 | Odgovora: 10 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.