Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Greska u funkcionisanju foruma: nemogucnost citanja teme u MadZone

[es] :: Predlozi i pitanja :: Greska u funkcionisanju foruma: nemogucnost citanja teme u MadZone
(Zaključana tema (lock), by Milan Andjelkovic)
Strane: 1 2

[ Pregleda: 2297 | Odgovora: 27 ]

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

NikolaVeber
NikolaVeber
neradnik na porodiljskom bolovanju
Karlsruhe

Član broj: 5115
*.rz.uni-karlsruhe.de.

Jabber: nikolaveber@jabber.org

icon Re: Greska u funkcionisanju foruma: nemogucnost citanja teme u MadZone14.10.2007. u 20:29
Tema u kojoj sam objasnio o cemu je rec je u arhivi (kao sto vidis iz ove teme).

O stanju u Nemackoj ne znam dovoljno da bih o njemu govorio. Ako ti imas problema sa crkvama u Nemackoj ili bilo koj drugoj zemlji, otvori temu i pozovi na diskusiju o istima. "Savremene zemlje" ne mora biti konkretan pojam - vec idealizovana sekularna drzava.

Mene ne muci stanje u Nemackoj, jer kao sto rekoh, smatram se gradjaninom Srbije i vise se brinem o problemima u srpskom drustvu. Kao sto si sam rekao, SPC je dominantna crkva u Srbiji, te je sa stanovista rasprave o drzavi i crvki automatski i dominantna tema. Pod uslovom da se, kao sto je gore receno, diskutuje o srpskom drustvu.
Pop Servis "Paradise Tours"
Java User Group Karlsruhe
IT Dan - Srbija

Officer, I saw the driver who hit me - his name was Johnny Walker.
14.10.2007. u 20:29 

vlada01us

Član broj: 2291
*.ptt.yu.

icon Re: Greska u funkcionisanju foruma: nemogucnost citanja teme u MadZone14.10.2007. u 20:39
Pa stvarno mi nije jasno. Ovo je otvoreni forum, i svako ima pravo da iznese svoje misljenje dokle god se drzi pravilnika. Ukoliko ja napisem nesto sto ima neke veze sa temom. Npr. osporavam ili dajem suprotne primere, sto bi to vama smetalo. Pa zato i sluzi forum. Vreme jednoumlja je valjda proslo.
14.10.2007. u 20:39 

kasaad
Hannover Germany

Član broj: 10052
*.pools.arcor-ip.net.

icon Re: Greska u funkcionisanju foruma: nemogucnost citanja teme u MadZone14.10.2007. u 20:43
Citat:
vlada01us: Pa stvarno mi nije jasno. Ovo je otvoreni forum, i svako ima pravo da iznese svoje misljenje dokle god se drzi pravilnika. Ukoliko ja napisem nesto sto ima neke veze sa temom. Npr. osporavam ili dajem suprotne primere, sto bi to vama smetalo. Pa zato i sluzi forum. Vreme jednoumlja je valjda proslo.

Zato sto ti ne osporavas izneto nego opravdavas to time da i drugi rade, a ni u jednom trenutku nisi osporio ni jedan navod posto ih je i ovako nemoguce osporiti... istiniti su, na zalost.tako da ocigledno ides u offtopic pokusavajuci da opravdas nesto sto se ne moze opravdati sem principom i oni su nas....

FBzP Power!!!
14.10.2007. u 20:43 

Shadowed
.NET developer

SuperModerator
Član broj: 649
212.200.70.*

Sajt: www.diskusije.net

icon Re: Greska u funkcionisanju foruma: nemogucnost citanja teme u MadZone14.10.2007. u 20:44
Pa, ok je naravno da argumentovano diskutujes i osporavas to sto je receno. Ako imas kontra primere (primere koji pokazuju da negde crkvi nije dozvoljeno da se mesa) ne samo sto mozes, vec je i pozeljno da to napises. Iz takvog se primera moze videti kako se suprotstaviti tom uticaju.
Ali to sto istu stvar radi jos neko, nije ni ergument ni kontra primer. To je ono sto si naveo ovde i u onoj arhiviranoj temi, pa smo na to i reagovali.
14.10.2007. u 20:44 

vlada01us

Član broj: 2291
*.ptt.yu.

icon Re: Greska u funkcionisanju foruma: nemogucnost citanja teme u MadZone14.10.2007. u 20:53
@kasaad
Sa zadovoljstvom cu pisati o svim onim pitanjima. Obecavam ti.
@Shadowed
Ono u onoj zakljucanoj prici je bio samo odgovor na @Veberovo "drvljem i kamenjem", ali samo po SPC.
Citat:
Pa, ok je naravno da argumentovano diskutujes i osporavas to sto je receno. Ako imas kontra primere (primere koji pokazuju da negde crkvi nije dozvoljeno da se mesa) ne samo sto mozes, vec je i pozeljno da to napises. Iz takvog se primera moze videti kako se suprotstaviti tom uticaju.

To, sta i kako cu pisati, dokle god je vezano za temu, ti ne mozes da mi odredjujes. Ti si SMOD koji ima prava na svoje misljenje, ali u odnosu na druge forumase bi trebalo da budes objektivan.
14.10.2007. u 20:53 

NikolaVeber
NikolaVeber
neradnik na porodiljskom bolovanju
Karlsruhe

Član broj: 5115
*.rz.uni-karlsruhe.de.

Jabber: nikolaveber@jabber.org

icon Re: Greska u funkcionisanju foruma: nemogucnost citanja teme u MadZone14.10.2007. u 20:56
Evo da pojasnim poentu teme (koja bi se otvorila) jednom ilustracijom:

Mi imamo problem. Recimo susha. Usevi se polako suse i mi stojimo pred tim problemom. Neki od nas bi da diskutuju o resenju. I onda neko kaze: ma i u Nigeriji je susa i to gora nego kod nas - ajde da pricamo malo o susi u Nigeriji.
Onda neko kaze: "Necemo da pricamo o Nigeriji, mi smo u Srbiji."

I to onda nije jasno...

Da je Nigerija resila problem suse, moglo bi se govoriti o njoj, kao sto Shadowed reche: navesti je kao primer za resenje naseg problema, ili posmatrati kao model koji bolje ilustruje isti problem.
Pop Servis "Paradise Tours"
Java User Group Karlsruhe
IT Dan - Srbija

Officer, I saw the driver who hit me - his name was Johnny Walker.
14.10.2007. u 20:56 

Shadowed
.NET developer

SuperModerator
Član broj: 649
212.200.70.*

Sajt: www.diskusije.net

icon Re: Greska u funkcionisanju foruma: nemogucnost citanja teme u MadZone14.10.2007. u 20:57
Citat:
vlada01us: @Shadowed
To, sta i kako cu pisati, dokle god je vezano za temu, ti ne mozes da mi odredjujes.

Slazem se.
14.10.2007. u 20:57 

Milan Andjelkovic
NOC Project Manager, YUnet International
Beograd

SuperModerator
Član broj: 4476
*.eunet.yu.

Jabber: mangel@elitesecuirty.org
Sajt: www.linkedin.com/in/milan..

icon Re: Greska u funkcionisanju foruma: nemogucnost citanja teme u MadZone14.10.2007. u 21:01
http://www.elitesecurity.org/o/pravilnik/korisnici/

Citat:
13. Bez političkih i verskih tema!

Strogo je zabranjeno pokretati političke i verske teme! Svaka rasprava na nacionalnoj, verskoj i političkoj osnovi biće momentalno obrisana! Ovo je stručni forum i molimo Vas da to poštujete, a svoje emocije iskaljujte na nekom drugom mestu.

Ovo važi i generalno, i za ovu temu, i za temu o kojoj se diskutuje ovde.
ex.mangel

"Sišla je stepeništem kao klavirom."

Stay in the house...

OV SM
LA PK
14.10.2007. u 21:01 

[es] :: Predlozi i pitanja :: Greska u funkcionisanju foruma: nemogucnost citanja teme u MadZone
(Zaključana tema (lock), by Milan Andjelkovic)
Strane: 1 2

[ Pregleda: 2297 | Odgovora: 27 ]

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.