Evo da brvi stanem pred nisan :)
Mogu da kazem da se slazem sa tvojom kritikom koja je u velikoj meri i ispravna,ali ako mi dozvolis ja bih da nekako opravdam ako je to moguce..
Vreme je odmora.moci se ili nalaze na odmoru ili su se tek vratili.
Puno njih nema bas toliko vremena da vodi neku raspravu a niti zelje ni potrebe da puni uplaud svim i svacim.
To se ipak moze ocekivati i od ostalih clanova koji su isto aktivni i koji dobtim delom ucestvuju u radu ovog foruma....
Sto se tvoje prozivke tice pojedinih Tata i Mama mislim da nije potrebno komentarisati jer ipak su to momci i ljudi koju svakodnevnicu upraznjavaju verovatno i drugim stvarima a ne da izigravaju zlatne ribice.
Dali si se mozda upitao sta je sa PM koliko se odgovora posalje dnevno i pokusava da se clanovima pomogne.
Sdruge strane nalazimo se u fazi dosta preokreta i sam to dobro znas ,dolaze novi sistemi novi problemi a ko zna mozda i neko od nas radi na tome...
To neznaci da se neslazem stobom i tvojom kritikom ali molio bih za ipak malo razumevanja oko svega sto se desava.
Sigurno je da se je malo stalo ali sta bi trebalo da se radi da se stavljaju fileti da upload bude pum ?
Pa svako ko je ovde nadje sta mu je potrebno a ovde moze da zatrazi neku pomoc koja moze da mu se da u ovom trenutku..
Nadamse da sam eto nekako uspeo da pariram sa ovim mojim na brzinu sklepanim odgovorom i nadamse da ce ekipa imati razumevanja prema svim clanovima ovog foruma sto sigurno ocekuju i oni od vas...
I mozda sto bih jos dao sebi za pravo da dodam......
Kada je trebalo i kada je imalo sta da se ponudi ,kada je ovde bilo jako puno pocetnika, kada se jurilo za ovim i onim sve se ovde moglo naci i moderatori su bili tu...
Jako veliki broj clanova je na jednom sasvim drugom levelu i sigurno ih ne interesuju fileti koje mogu da naruce i kod postara :))
Siguran sam da ce moderatori odraditi to kada zato bude najpotrebnije
Nadam se da ces me razumeti i mene i sve ostale kao i svi clanovi ES foruma
Spostovanjem DONN
DIstributer i Reseller : MUSHKIN OCZ G-SKILL ACUTAKE OMEGA OCTIGEN PEAK THERMALRIGHT