Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Nova TEMA

[es] :: BalkanSat :: Nova TEMA

Strane: 1 2

[ Pregleda: 927 | Odgovora: 20 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

DMRS

Član broj: 13226

icon Nova TEMA02.09.2003. u 21:13

Pošto vidim da se ništa ne dešava značajno na forumu,sve neke čestitke i rođendani koji nemaju veze sa " želje i pozdravi " temom, neće verovatno smetati ni ova koju ću upravo pokrenuti.
Pitam se ja već duže vreme ko su i šta su kao i šta rade moderatori ovoga foruma. Kad pogledam u uzglavlju vidim ih šest. Poneki su tu i tamo aktivni a za neke pomišljam da su nedaj bože umrli. Ovi što su aktivni uglavnom brišu li brišu i za njih znam da su forumske " ćate ". Pretpostavljam da je MRGA ustvari TATA i ajd' sa tim se mirim no ne znam šta je ovde gospodin STRSH . Ruku na srce ja ga na ovom forumu ne vidim i ne znam zašto je njegovo ime u uzglavlju. Dozvoljavam i da ja grešim te ću primiti kritiku sa adekvatnim objašnjenjem. E sada ako čovek radi dvojke ( znam da je u jedinicama bio aktivan ) ja se tu duboko ispričavam. Ako je tako pljujte po meni iz sveg grla i ja Vam stojim na usluzi.
E a ako nije tako onda je to mož' biti sramota. A ako je sramota Vi opet pljujte po meni jer Vam druge nema.
Meni je za cilj bila samo konstatacija koju ja odavno vidim.
02.09.2003. u 21:13 

Baxy
Cosmosoft Austrija , Cosmosoft Srbija
Austrija

Član broj: 2762

Sajt: www.cosmosoft.at

icon Re: Nova TEMA02.09.2003. u 22:52
Evo da brvi stanem pred nisan :)
Mogu da kazem da se slazem sa tvojom kritikom koja je u velikoj meri i ispravna,ali ako mi dozvolis ja bih da nekako opravdam ako je to moguce..
Vreme je odmora.moci se ili nalaze na odmoru ili su se tek vratili.
Puno njih nema bas toliko vremena da vodi neku raspravu a niti zelje ni potrebe da puni uplaud svim i svacim.
To se ipak moze ocekivati i od ostalih clanova koji su isto aktivni i koji dobtim delom ucestvuju u radu ovog foruma....
Sto se tvoje prozivke tice pojedinih Tata i Mama mislim da nije potrebno komentarisati jer ipak su to momci i ljudi koju svakodnevnicu upraznjavaju verovatno i drugim stvarima a ne da izigravaju zlatne ribice.
Dali si se mozda upitao sta je sa PM koliko se odgovora posalje dnevno i pokusava da se clanovima pomogne.
Sdruge strane nalazimo se u fazi dosta preokreta i sam to dobro znas ,dolaze novi sistemi novi problemi a ko zna mozda i neko od nas radi na tome...
To neznaci da se neslazem stobom i tvojom kritikom ali molio bih za ipak malo razumevanja oko svega sto se desava.
Sigurno je da se je malo stalo ali sta bi trebalo da se radi da se stavljaju fileti da upload bude pum ?
Pa svako ko je ovde nadje sta mu je potrebno a ovde moze da zatrazi neku pomoc koja moze da mu se da u ovom trenutku..
Nadamse da sam eto nekako uspeo da pariram sa ovim mojim na brzinu sklepanim odgovorom i nadamse da ce ekipa imati razumevanja prema svim clanovima ovog foruma sto sigurno ocekuju i oni od vas...
I mozda sto bih jos dao sebi za pravo da dodam......
Kada je trebalo i kada je imalo sta da se ponudi ,kada je ovde bilo jako puno pocetnika, kada se jurilo za ovim i onim sve se ovde moglo naci i moderatori su bili tu...
Jako veliki broj clanova je na jednom sasvim drugom levelu i sigurno ih ne interesuju fileti koje mogu da naruce i kod postara :))
Siguran sam da ce moderatori odraditi to kada zato bude najpotrebnije
Nadam se da ces me razumeti i mene i sve ostale kao i svi clanovi ES foruma
Spostovanjem DONN
DIstributer i Reseller : MUSHKIN OCZ G-SKILL ACUTAKE OMEGA OCTIGEN PEAK THERMALRIGHT
02.09.2003. u 22:52 

dejan73
MEXICO

Član broj: 6458

icon Re: Nova TEMA02.09.2003. u 23:00
Uh,a ti,ko si ti.Da bi mogao nekog da kritikujes morali bi znati ko si,sta si,sta radis i sl.,jer ovako tvoja kritika je bezvredna,pogotovo sto se tice aktivnih moderatora.

JASNO!!!!

Dejan
Pozdrav od Dejana
02.09.2003. u 23:00 

ljpenovi
mods s obrazom

Član broj: 1219

icon Re: Nova TEMA03.09.2003. u 00:11
@dejan73 nemoj odmah tako, šta ti vrijedi da znaš jel covjek naučnik, beskučnik, školovan ili neškolovan, po meni je bitno da je čovjek a ako je covjek onda ima pravo da kritizira, e sad ima covjeka i covjeka i kako ceš ti znat koji je pravi i kojem ceš ti dozvolit da kritizira, i odakle tebi kvalifikacija da odluciš ko može a tko ne.
BTW ovo je samo moje razmišljanje pa ga nemoj primit previše srcu)
pozdrav Bebi
03.09.2003. u 00:11 

gorski

icon Re: Nova TEMA03.09.2003. u 01:02
Nekoc freddy, a i jos poneki alias, cesto hvatan u pokusajima "kuhanja" i razgovora sam sa sobom... u istom nizu poruka, tj. Also known as MareAss :eyes GB version: ARSE... Hoh... ranije kao osiromasena verzija istog, a sto je usitinu bilo negledljivo Kao i ranije tu je da pljucka "konstruktivno" :eyes... Ohhhh... :eyes Di mu se gasi plin, svega vam?!?
03.09.2003. u 01:02 

telesat
camel seller manager

Član broj: 4685

icon Re: Nova TEMA03.09.2003. u 02:49
@DMRS
Zavisi sta podrazumevas pod Moderator i sta ocekujes od njega/njih...
Po tebi ispada da oni trebaju non-stop odgovarati na svakakve gluposti i nebitna pitanja ? Ako je tako , onda bolje da otvore HotLine
Eto , prozvao si Strsh-a, pa pre nego sto si ga prozvao, jesi li se zapitao na koje pitanje bi on mogao da odgovori a da drugi clanovi nemogu ? Jel neko pokrenuo temu koja bi bila interesantna za njega ili bi trebao odgovarati: "Gospodine, pa to je bar 100 puta vec odgovoreno na forumu.U gornjem levom uglu postoji polje pored koga pise Pretraga, ukucajte trazene reci teme koja vas interesuje i dobicete odgovor".
A kad dobijete takav odgovor onda se ljutite i skacete ko da vas je neko oterao u PM.
Izvini ako gresim, ali mislim da nisi u pravu.
Pozdrav,
Team DuckTales / Enigma2 / Kathrein UFS-910
03.09.2003. u 02:49 

MARASS

icon Re: Nova TEMA03.09.2003. u 07:50
Ako g.gorski dozvoljava, rado bih se i ja priključio diskusiji.
03.09.2003. u 07:50 

Baxy
Cosmosoft Austrija , Cosmosoft Srbija
Austrija

Član broj: 2762

Sajt: www.cosmosoft.at

icon Re: Nova TEMA03.09.2003. u 10:56
Svako ima pravo da da svoje misljenje i svoj komenentar koje i nemora mozda da bude ispravno .Puno je vaznije kako ce to neko shvatiti i prihvatiti.
Nismo svi na istom levelu tako da nije potrebno sve prihvatati licno
Ovim mojim sitnim izlaganjima i ja dajem samo svoje misljenje koje takodje nemora da bude mozda ni tacno niti je uvek ali kao i svi vi i ja imam svoje misljenje a dali ce se neko osetiti dotaknutim to je ipak njegova stvar ,mada ja ipak izbegavam da bilo koga omalovazim ili povredim bilo kojom recenicom.
Nepotrebno je prozivati nekog i omalovazavatiga samo zato sto je rekao nesto sto mozda i nije hteo...
A sto se primanja k srcu tice...ponekad pomislim da i nemam srce :))
Spostovanjem DONN
DIstributer i Reseller : MUSHKIN OCZ G-SKILL ACUTAKE OMEGA OCTIGEN PEAK THERMALRIGHT
03.09.2003. u 10:56 

ljpenovi
mods s obrazom

Član broj: 1219

icon Re: Nova TEMA03.09.2003. u 11:50
@Baxy nemoj to ni u šali, velicinu tvoga srca iskazuješ svakim svojim odgovorom, a toliko je veliko da u njega stanemo svi bez guranja i bilo kakve razlike.
BTW bez bilo kakvih smilica.
pozdrav Bebi
03.09.2003. u 11:50 

Sjajko
Paracin

Član broj: 1501

icon Re: Nova TEMA03.09.2003. u 17:40
Ljepenovi delim tvoje misljenje. Baxy zasluzuje reci pohvale.

Bravo Baxy
03.09.2003. u 17:40 

DMRS

icon Re: Nova TEMA03.09.2003. u 20:54
@DMRS
Zavisi sta podrazumevas pod Moderator i sta ocekujes od njega/njih...
Po tebi ispada da oni trebaju non-stop odgovarati na svakakve gluposti i nebitna pitanja ? Ako je tako , onda bolje da otvore HotLine
Eto , prozvao si Strsh-a, pa pre nego sto si ga prozvao, jesi li se zapitao na koje pitanje bi on mogao da odgovori a da drugi clanovi nemogu ? Jel neko pokrenuo temu koja bi bila interesantna za njega ili bi trebao odgovarati: "Gospodine, pa to je bar 100 puta vec odgovoreno na forumu.U gornjem levom uglu postoji polje pored koga pise Pretraga, ukucajte trazene reci teme koja vas interesuje i dobicete odgovor".
A kad dobijete takav odgovor onda se ljutite i skacete ko da vas je neko oterao u PM.
Izvini ako gresim, ali mislim da nisi u pravu.
Pozdrav,

@ telesat
Nemam nameru da se prepucavam već samo jedan malo veći reply, jer to tvoja teorija iziskuje.
Pod MODERATOR-ima podrazumevam upravo ono što radi Baxy,Xamuh,bekias...i uopšte ih ne delim na ove ili one.Ljudi rade svoj posao (nisu za njega plaćeni),koliko vidim u segmentima. Logično.Gotovo svakodnevno vidim njihova dela na forumu tj.aktivnost.OK. Nije OK što ne vidim STRSH-a jer i on je moderator kao i ostali i nije OK što ti staješ u nečiju odbranu iako sam ubeđen da tako ne misliš. Verujem da si istrčao pred rudu samo iz razloga što umišljaš da se razlikuješ od drugih a takvo razmišljanje dovodi do pozicije UVLAKAČ-a što si svojim činom upravo pokazao i postao. U tvom slučaju pametnije je bilo ćutati i mudrovati.
Što se tiče samoga STRSH-a ja nemam ništa protiv čoveka kojeg i ne poznajem te ga uopšte ne prozivam.Lepo sam tu naveo da sam samo izneo višemesečnu činjenicu koju vidim svakodnevno. I rekoh da u duhu koji je zavladao forumom neće ni ova tema smetati. Ne smeta sigurno,uostalom i gledanost to pokazuje osim ako ti sam nisi otvorio temu 200-ak puta. A budi siguran ukoliko se tema ne izbriše ( a izbrisaće se ) rasla bi ta gledanost vrtoglavo. No to nije cilj. Cilj je bilo ono prvo i ostaje.
Na koje bi pitanje STRSH mogao da odgovori to ne znam. Ako je moderator znači da je to nečim zaslužio i kao takav verovatno bi mogao da odgovori na pitanja na koja odgovaraju i ostali moderatori. Rekoh već, ne delim ih. Ili stvarno kako Ti kažeš za njega treba specijalna tema. Ja sam siguran da tu temu dobro poznajem kao što sam siguran da je ti ne poznaješ. Ovde mislim samo na tu "specijalnu temu".
PRETRAGA- e ova mi je reč stala na vrh k...., ovom se rečju služe upravo većina ( ne svi ) onih koji nemaju pojma o onome što je dotični pitao. Čovek pita kako da nadruka goldicu sa AU iliti slično a onda se javlja pametani i jebe ga u glavu kako je glupav i ne konsultuje PRETRAGU. Sećam se kada sam počinjao ( davno, davno ) dok si ti verovatno bio još malecki TATIN i MAMIN , da sam se grozio PRETRAGE kao što je se grozim i danas. Ako ja nemam pojma o dotičnoj stavki pretraga će me sludeti još više. Ako ću se pak javiti da pomognem čoveku, naravno samo u slučaju da to znam, sigurno ga neću uputiti na pretragu.Na ovom forumu ja poznajem ljude koji pružaju izuzetnu pomoć upravo onima kojima je potrebna i koja se odvija van foruma i takva pomoć nema cenu niti se može naplatiti a ne može se zbog obima ni odvijati na samom forumu.Obično, pružajući takvu pomoć izlažu se ne malim materijalnim izdacima. Ali, zar to upravo nije pomoć.
Eh' da.Ne vidim ja da je ovo forum gluposti kako ga ti ocenjuješ.Rekao bih da ovi što pitaju nisu baš glupi.
Ne bih ja ni pokretao temu da mi je neko ukazao ili negde bilo navedeno kako je STRSH počasni moderator ovoga foruma.
Sa tom činjenicom konstatovao bih ja nešto sasvim drugo.
03.09.2003. u 20:54 

vajx

Član broj: 6960

icon Re: Nova TEMA03.09.2003. u 21:14
Samo tako dalje, neki ce plakati a provajderi ce se smijati...

@DRMS

Pitanja slicna tvojima vec su bila tu ne tako davno i na njih je odgovoreno. Mada ne znam sto se ti sekiras tko i zasto je moderator...
03.09.2003. u 21:14 

telesat
camel seller manager

Član broj: 4685

icon Re: Nova TEMA03.09.2003. u 22:15
@DMRS
Samo da ti kazem, nepadam na takve provokacije. pogotovo ne od osobe kaoti, ostali clanovi foruma dobro poznaju koliko se ja "uvlacim" i koliko ja teram nekoga gde netreba i koliko ja nemam pojma od sattv.Samo da ti kazem da si sa ovim zadnjim odgovorom pokazao tvoju ogranicenost i elementarno nepoznavanje stavri, a i drskost.Zato opet ti naglasavam, ne bi padao na tvojem nivou razmisljanja, izvini, ako sam ja beba kao sto si rekao, onda valjda tebe planiraju da naprave )))
Neshvataj ovo kao uvredu, vec pokusaj da odgovorim na tvom nivou, jer bi drugacie ne bi me razumeo, a sad ti spremi dugacak tekst sa cime bi demantovao stvari, pa lizi nekome, pa ... to je tvoj recnik, nazalost.
Pozdrav,
Team DuckTales / Enigma2 / Kathrein UFS-910
03.09.2003. u 22:15 

baja8
home

Član broj: 5531

icon Re: Nova TEMA03.09.2003. u 22:46
pljuvanje,pljuvanje,pljuvanje,pljuvanje,pljuvanje,pljuvanje,pljuvanje,imali nesto drugo na ovom forumu?????????????????????????????????????????????
ja
03.09.2003. u 22:46 

Gile
MA Institut Hamburg
Galaxy_Earth

Član broj: 1619

icon Re: Nova TEMA04.09.2003. u 00:21
@Baxy....

.....i ostalo drustvo.

Zasto tako lako padate na zezanje i provokacije @DMRS ?!
CUVENOG i nama veoma dobro poznatog @DMARASA,(@gorski ga je procitao!!)
koji nas je pre otprilike pre godinu dana (stari clanovi se secaju)
"bombardovao" svojim provokacijama ovde,na ovom istom Forumu.

Evo ga sada opet registrovanog pod novim imenima @DMRS i @MARASS
i to istog dana,sa novim bolestima i nelogicnim kritikama,itd....
Ja sam vec imao sa njim preko PP jedan veoma lep "razgovor",
gde je doticni cvrsto OBECAO da nece vise nikakvih zezanja
i provokacija dolaziti sa njegove strane.

Ali,eto,nije mogao izdrzati.Vruce leto,hladno pivo...ili sta drugo????

Ostavimo ga,usamljenog,neka pocne da razmislja sam o svojim postupcima
i koje koristi ima od svega ovoga sto cini??!!

Pozdrav

04.09.2003. u 00:21 

swed
svedska

Član broj: 1454

icon Re: Nova TEMA04.09.2003. u 07:40
@Gile
Upravo kako si rekao, bombardovao i unosio nemir. Po njemu bi trebalo valjda ako neko ne moze 1-2 mjeseca da obavlja neki posao ili zbog tema ne vidi razlog za aktivnost da da ostavku pa da za 2-3 mjeseva valjda podnese "molbu" da opet postane moderator.
ne znam odakle nekome pravo da raspravlja o tome. Jednostavno zatvoriti topik i bice mir, a doticni ako ne moze svojim radom da ostvari svoje zelje (to citam izmedju redova) da postane moderator neka zna da je na krivom putu, jer je ovaj put koji je odabrao najgori moguci.
Pozdrav svima!
04.09.2003. u 07:40 

Milos

Član broj: 1302

icon Re: Nova TEMA04.09.2003. u 18:39
A sta mislite da taj bednik smaras bude moderator, kako bi se onda tek smejali njegovim glupostima hehehehe. Valjda pokusava da nadje "pajtosa" kod novih clanova. Ma brisite bre ovo, a mi smo krivi sto ga reklamiramo vise! Jednostavno ignorisu budalu i gotovo.
04.09.2003. u 18:39 

DMRS

icon Re: Nova TEMA04.09.2003. u 21:09
Jel zna neko gde se podnosi molba za zvanje MODERATOR? Imam neodoljivu želju da to postanem.
04.09.2003. u 21:09 

boco
sarajevo

Član broj: 3785

icon Re: Nova TEMA04.09.2003. u 22:12
kod mene u tri primjerka ,ovjereno u općini i plaćene takse ,pa čemo vam poslat odgovor u roku 15 -tak dana
antena servis
04.09.2003. u 22:12 

mrga
Mrga od Srbije
Devicanska Ostrva

Član broj: 1176

Sajt: balkansat.elitesecurity.o..

icon Re: Nova TEMA07.09.2003. u 10:15
Javi se meni na PM ili mail. Isto vazi i za sve ostale koji zele da budu moderatori. Uslovi su dosadasnja aktivnost na forumu, napredno korisnicko poznavanje racunara, poznavanje DigiSat tehnike, puno vremena i dobar link. Kriterijumi su slozeni po znacajnosti.

Sto se tice Strsha, njega posmatrajte kao pocasnog moderatora, ja od njega ne ocekujem da ovde odgovara na razna pocetnicka pitanja. Isto vazi i za neke druge moderatore, a sto se rada tice, na prvom mestu su Bekias i Xamuh, ali videcemo razvoj situacija posle godisnjih odmora.
Mrga od Srbije
07.09.2003. u 10:15 

[es] :: BalkanSat :: Nova TEMA

Strane: 1 2

[ Pregleda: 927 | Odgovora: 20 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.