Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako u Dreamweaveru postaviti link iz swf fajla na html stranu?

[es] :: Web dizajn softver :: Kako u Dreamweaveru postaviti link iz swf fajla na html stranu?

[ Pregleda: 719 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

zeljkomicic
Beograd

Član broj: 94171
*.ADSL.neobee.net.

icon Kako u Dreamweaveru postaviti link iz swf fajla na html stranu?06.10.2007. u 22:28

HITNO!

Izvinjavam se unapred ako negde postoji ova tema, ali ja nisam uspeo da je nadjem.

Problem je sledeci:

Napravio sam .swf file koji zelim da linkujem na izvesnu .html stranu sajta. U Dreamweaverovom Propertiesu swf fajla ne postoji opcija za direktan drag&drop link na zeljenu stranicu, kao ni browse opcija.

Dakle, pitanje je: kako mogu dodati link ka html stranici u swf file? (napominjem da sam swf file postavio u Template-sablon iz koga su generisane sve stranice sajta, ako to uopste ima neke veze)

By the way, Dreamweaver-ov help mi nije bio od velike pomoci (neka varijanta sa Map view-om i dependent fajlovima kod mene ne funkcionise jer se doticni flash-swf file ne vidi u Map view-u)

Stvar mi je prilicno hitna, pa bih molio ako neko moze da mi sto pre ukaze na resenje.

Hvala unapred!

06.10.2007. u 22:28 

Igor Šalindrija
AskGamblers
Belgrade

Član broj: 2522
*.com
Via: [es] mailing liste

Sajt: www.linkedin.com/in/salin..

icon Re: Kako u Dreamweaveru postaviti link iz swf fajla na html stranu?06.10.2007. u 22:39
U Flashu publishuj kao html i u njemu ces naci ceo kod.
06.10.2007. u 22:39 

kelja

Član broj: 70429
77.46.226.*

icon Re: Kako u Dreamweaveru postaviti link iz swf fajla na html stranu?07.10.2007. u 10:00
Otvori fla, turi jedno nevidljivo dugme preko cele povrsine fajla(ako ti to treba) i stavi na to dugme kod:

on(release) {
getURL("putanja_do_strane", "_blank");
}
07.10.2007. u 10:00 

[es] :: Web dizajn softver :: Kako u Dreamweaveru postaviti link iz swf fajla na html stranu?

[ Pregleda: 719 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.