Potreban mi je _treći_ mob :-( (na žalost, kad operateri ne nude da na JEDNOJ kartici imam 2 broja koja SIMULTANO rade, što je postojalo samo u vreme starog dobrog Mobtel-a).
Molim za savet oko izbora telefona.
1. Moj glavni biz/priv mob je SE k750i sa 1GB, i tu se nalazi kamera, muzika, kontakti - sve što mi treba.
2. Drugi telefon je SE k510i, koji mi je savršen, jer mi ne treba kamera, ni mjuza, samo veliki imenik. (A i telefon je više user-friendly od k750i i mali).
3. Sada mi treba _treći_ mob! Mora biti SE, i mora da ima Bluetooth, jer sve fonove sinhronizujem preko iste aplikacije, koristim isti punjač; 3G me ne zanima, itd. Molim za pomoć koji SE da izaberem! Jasno je da mi ne treba kamera, ni muzika, ni memorija (mem. kartice), ali bitno da ima bar 1000 unosa u imenik sa bar pet brojeva fona, email, itd. Dakle, neka srednja, možda čak i niža klasa. (Napominjem da mi se SE k510i veoma dopada).
Jeftiniji modeli (do 100e): SE K320, SE T280.
Skuplji modeli (100-200e): SE G502, SE K550i, SE K530.
Šta bi bila preporuka za ovo što mi je potrebno?
Za kraj, kada sam detaljno pogledao ove modele (gde je k550i favorit, iako meni ipak nepotreban), možda čak da kupim opet SE k510i ili k750i? Dobre konje ne treba menjati, a cena im je baš pala.
Unapred veliko hvala! Zbilja cenim svaki savet i mišljenje!
(ako ovoj temi nije mesto ovde, ljubazno molim moderatora da je premesti)
Brave Tech Truth: energija i telekomunikacije. Iza vešti -- šta jeste, a ne šta piše.
http://owim1.wordpress.com