Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Zašto ja ne mogu naći Astru, a nisam kreten i pročitao sam tonu toga?

[es] :: BalkanSat :: Zašto ja ne mogu naći Astru, a nisam kreten i pročitao sam tonu toga?

Strane: 1 2

[ Pregleda: 1791 | Odgovora: 22 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Junuz
Banja Luka,BiH,SFRJ

Član broj: 16186

Sajt: www.junuz.cjb.net

icon Re: Zašto ja ne mogu naći Astru, a nisam kreten i pročitao sam tonu toga?24.09.2007. u 16:20
Bilo nam je zadovoljstvo,buraz :)))!!
"Cirka..okolo.. chet'ri milijona insana ima srechu sho zive u BiH...Ostali nemaju tu srechu, ali zato... imaju sve ostalo.."
Dr.Arsla
24.09.2007. u 16:20 

Gost

icon Re: Zašto ja ne mogu naći Astru, a nisam kreten i pročitao sam tonu toga?15.12.2008. u 02:42
Cao, ja mislim da nije problem sa bojom , ja imam srebrni tanjir , a isto ne ide - problem ti je sto ti pomaze cura !!! Zenska ti nikad nece vidjeti nikakvu promjenu na ekranu , jer zenske misle samo na gluposti - nadi nekog kolegu i vas dvojica ako to ne sredite za par minuta - evo glava !!! To ja iz vlastitog iskustva. A sad ozbiljno - mislim da je drvo problem , barem kako ja vidim tvoje slike!
15.12.2008. u 02:42 

Ubleha
Bosna

Član broj: 89040

icon Re: Zašto ja ne mogu naći Astru, a nisam kreten i pročitao sam tonu toga?15.12.2008. u 20:56
Citat:
Gost: Cao, ja mislim da nije problem sa bojom , ja imam srebrni tanjir , a isto ne ide - problem ti je sto ti pomaze cura !!! Zenska ti nikad nece vidjeti nikakvu promjenu na ekranu , jer zenske misle samo na gluposti - nadi nekog kolegu i vas dvojica ako to ne sredite za par minuta - evo glava !!! To ja iz vlastitog iskustva. A sad ozbiljno - mislim da je drvo problem , barem kako ja vidim tvoje slike!

Pa valjda je rijesio prije godinu dana a i cura mu je sad zena i imaju jedno dijete a mozda i blizance...
15.12.2008. u 20:56 

[es] :: BalkanSat :: Zašto ja ne mogu naći Astru, a nisam kreten i pročitao sam tonu toga?

Strane: 1 2

[ Pregleda: 1791 | Odgovora: 22 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.