Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Glukozamin sulfat

[es] :: Nauka :: Glukozamin sulfat

[ Pregleda: 10645 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

mstevic
Milan Stevic

Član broj: 28701
194.106.174.*

icon Glukozamin sulfat09.09.2007. u 11:11 - pre 2079 dana i 23h

Potreban mi je ovaj preparat, zbog problema sa zglobovima nastalih upotrebom antibiotika. Nekad sam ga kupovao od jedne firme iz Vojvodine, mislim da je iz Subotice. Kako je cena za dotični u ovdašnjim apotekama nenormalna, molio bih onoga ko zna da mi pošalje adresu, tel ili mail dotične firme ili da mi kaže gde mogu kupiti dotični preparat po razumnoj ceni. Ovde se 60 tableta prodaje za 1500din, što je mnogo. Ono što sam kupovao je, koliko se sećam, glukozamin sulfat bez drugih dodataka.
eXtreme electronic

Odgovor na temu

Nebojsa Milanovic
Pančevo

Član broj: 16
*.3dnet.co.yu.

icon Re: Glukozamin sulfat09.09.2007. u 11:35 - pre 2079 dana i 22h
Pogodiću koji su to antibiotici:

Neki iz porodice fluorhinolona, najverovatnije Ciprocinal. Vrlo je važno da kažeš koliko si ga pio?

Inače, glukozaminsulfat je kod nas u svim radnjama nebulozno skup, a uz to je i očajnog kvaliteta, tako da ti ga ne bih preporučio ni da ga poklanjaju.

Osim toga, on je nedovoljan da ti koliko-toliko zaštiti hrskavicu od propadanja uzrokovanog fluorhinolonima, pa ti predlažem da pogledaš u inostranstvu nešto što sadrži hondroitinsufat, MSM, CMO, itd.

Ima dosta različitih preparata koji mogu da olakšaju tegobe u zglobovima, neki su u obliku all-in-one, a neki se prodaju posebno.

Odgovor na temu

fanfon
Apatin

Član broj: 15355
77.46.207.*

icon Re: Glukozamin sulfat09.09.2007. u 12:32 - pre 2079 dana i 21h
Laptopovi

Imao sam ranije problema sa hrskavicom kolena. Koristio sam ovaj preparat:

http://www.pansport.co.yu/catalog/index.php?id=NI044

Vredio mi je svakog dinara koji sam dao. Posle samo jedne kutije(mesec dana koriscenja) napredak je bio neverovatan. Preporucujem ga svima koji imaju neki problem sa zglobovima, a samo oni koji imaju problem znaju kako je to...

Ima tu jos par preparata sa kombinacinom glukosamina i hondroitina. Nisam probao druge ali cuo sam da kombinacija ostalih sastojaka(minerala) igra vaznu ulogu u regeneraciji zglobova i tetiva. Evo jos par preparata iz ponude:

http://www.pansport.co.yu/catalog/index.php?id=TL003
http://www.pansport.co.yu/catalog/index.php?id=DY401
http://www.pansport.co.yu/catalog/index.php?id=UN046

P.S. Probao sam i Nodol, FleXamin i slicne koji se prodaju u apotekama. Nisu ni prineti onom prvom a cena im je ista ili veca. Mislim da i mnogi lekari ne znaju koliko kvalitetnih preparata ima u prodavnicama sportskih preparata pa cesto preporucuju apoteke koje imaju sasvim druge izvore dobavljanja...
Use Your Mind. Or someone else will.

Odgovor na temu

mstevic
Milan Stevic

194.106.174.*

icon Re: Glukozamin sulfat10.09.2007. u 19:46 - pre 2078 dana i 14h
Sutra uzimam ovaj iz Pansporta, pa javljam iskustva. Nadam se da će biti pozitivna.
eXtreme electronic

Odgovor na temu

mstevic
Milan Stevic

194.106.174.*

icon Re: Glukozamin sulfat14.10.2007. u 16:33 - pre 2044 dana i 17h
Dosad sam uzimao 2x1 tabletu i iako nisam popio celu teglicu, napredak je neverovatan! Lakse ustajem, lakse se krecem, nemam više jake bolove. Preporodio sam se. Preparat ima moju najiskreniju preporuku!
eXtreme electronic

Odgovor na temu

Smesak
Stefan Tisma
Loznica

Član broj: 78113
*.ns.ac.yu.

icon Re: Glukozamin sulfat24.10.2007. u 09:54 - pre 2035 dana
-Moguce je da ima tako dejstvo jer je u vecini slucajeva PLACEBO tako da sve je to u glavi druze moj.
Naucna istrazivanja dokazuju da je cak 68% placebo efekat.
-To sto u apotekama prodaju to su jako male doze,to ti je vise prevencije radi.
p.s.dobra je stvar,ja sam vise za kupovinu po prodavnicama sportskih suplemenata!

Odgovor na temu

[es] :: Nauka :: Glukozamin sulfat

[ Pregleda: 10645 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.