Citat:
frenne wrote:
sabac.net > lose koncipiran , bez ikakvog cilja, optimizovan za 1024x768 (smeh) ..sporo se ucitava.. nepotrebna grafika...
onama.html - dovoljno govori o cilju i svrsi sajta
BTW .. modche dobar design .. ali ima tu josh dosta da se radi da bi to lepo izgledalo
Sta ti hoces radis na Sabac.co.yu i mislis da se neko i nesto(p.s. ja pitam sve ove sa sabac.co.yu o Vujicu oni kazu sta on ...)
Trazili ste cak saradnju sa nama i naravno bice saradnja kako ja budem rekao a ne kao sto ti hoces,
Svrha sajta je da se prezentuje grad Sabac i da se zarade pare jer niko nista ne radi za DZ a Sabac.net ce po popularnosti za 6 meseci nadjacati co.yu pa cemo da vidimo posle da li je losa koncepcija, vec imamo 7 sponzora a radimo mesec dana sta ce biti posle videcemo, a co.yu radi 2 godine i ima mozda do 5 sponzora
Necu da ovo postane flame ali frenetic ocigledno je da si se uplasio konkurencije(boji se da ti ne uzmemo i te tvoje sponzorcice)
Drago mi je da cujem i suprotno misljenje ali po vasim zakljucima vidim da je design skoro dobar a FRENETIC ti ne brini za koncepciju tebi je u interesu da sto manje mi zaradimo i reko ti psychedelic ako ima nekih problrma da mu se javis na telefon i kazes zamerke i da se Sabac.NetWork bas potresao zbog tvog misljenja...
I don't need a reason!!!
http://www.sabac.org.yu/