U velikoj nedoumici sam, naime mislim uzet novu mašinu al nikako da se odlučim između ove dvije kombinacije.
Stalno mi se mješa dal intel ili amd, opet amd je jeftiniji, intel je jači .... gledao sam na netu specifikacije i testove i čak amd ima bolje rezultate no nigdje nema specifikacije i usporedbe kad se recimo amd i intel digne na npr. 2.6GHz. Memorija bi trebala bit ''RAM PC-8500, 2048MB, DDR2, CRUCIAL Ballistix, KIT, 1066 MHz, 2x1024MB'' i grafulja 8800gts 320mb. Molim vas riješite me muka između odabira.
ma nije mi bitna sad 1333MHz sabirnica, mada je dobro pričekat makar radi cijene sadašnjih c2d procesora. mislim da se i s 4200x2 može i više nego ugodno igrat, isto ko i sa intelom, al zamina me dal neko ima nešto slično, ali onako malko klokano, kako se takva konfiguracija ponaša.
danas se i meni tako vrti po glavi, a 4300 se jako ljepo da klokat na msi p35 neo-f ploči. baš sam danas probao to dvoje i sviđa mi se kako radi. samo da mi još ram stigne i onda idem na godišnji :) hura
Ne moze samo da kaze AMD. Mora da argumentuje. To bi bilo kao da pitas da li da uzmem fita ili toyotu. A ja ti kazem samo: toyota. (Mrzim da poredim kompjutere sa automobilima, ali kad vec moram...)!