Citat:
malo za nekakvu objektivnost koliko god je to moguce u ovoj lepoj zemlji
Takve stvari nemaju veze ni sa nacijom ni sa zemljom vidjao sam politicke rasprave stranaca koje se vode pod istom matricom kao i ove ovde, jednostavno to nema mnogo veze jedno sa drugim, problem je u tome sto svi misle da znaju nesto o politici a da u stvari nisu ni zagrebali povrsinu.
Citat:
politicare spaliti.politiku ni pod razno ne uvoditi na forum.jos samo to fali da bude kompletna debilana.
O ovakvim ostrascenim stavovima sam i mislio, takve stvari nisu dobre za debate i nikako nemaju neku pozitivnu vrednost vec samo podsticaj za flame.
Citat:
A zar nije dosta politike na TV-u? Meni je svejedno, na forumu bi učestvovali oni koji to žele, ali mislim da bi sve to krenulo u nekom drugom pravcu (čitaj prepucavanju). Možda bi i prošlo ako bi se zabranilo objavljivanje imena stranaka i citiranje njihovih stavova, a iznosila isključivo pojedinačna mišljenja.
Uz dobar pravilnik i dobru moderaciju toga nece biti, moze se napraviti forum za politiku ali koji ce se baviti politikom kao naukom a ne jeftinim prepucavanjima stranaka, ako se dobro uredi pravilnik ja ne vidim nikakav problem da taj forum donese nesto korisno.