Citat:
fdafsd: To bi možda i moglo, ali kako ja da znam da li si ti kod kuće ili se možda šetaš po selu dok razgovaraš mobilnim.
Pa uvedite onda fixni pa necete trebati razmisljati. Vidim ja cim treba razmisljati vama u Telekomu se dize kosa(ako je imate) na glavi.
Citat:
fdafsd: Ja nikoga nisam video da se žali na Telekomov ADSL. Zapravo, ogromna većina korisnika je zadovoljna funkcionisanjem ADSL-a.
Kakva elegantna laz...
Citat:
fdafsd: Znači, slažeš se da je i Verat zla kompanija?
Delimicno jeste, ali ne zla nego cista kapitalisticka, a Telekom je monopolisticka.
Citat:
fdafsd: Bilo bi 512/128 10GB €35.
Ne bi, znas to i sam... Naravno da ces to govoriti samo da ljudi ne bi pozeleli drugog provider-a...
Citat:
fdafsd: Znamo ti i ja, ali to ne zna 90% korisnika interneta - upravo njima se od strane pilićarskih provajdera serviraju izgovori kako je Telekom odgovoran za loše funkcionisanje/nefunkcionisanje interneta.
Pa da ali ti ljudi su vidjali prekide kod vas, ali ne samo oni, imao si i par tema na es-u kako vam puca link sa inostranstvom.
Imaju - da se ostave ISP posla i bave poljoprivredom, je li?
Citat:
fdafsd: Isto bi se ponašali(ako ne i gore) i Verat i SBB i bilo koja druga firma da je u istoj poziciji kao Telekom.
A to ti je opravdanje. Jesi li cuo nekada za izreku
zlocin se ne pravda zlocinom. Znas i sam da sudstvo bolje funkcionise da bi se Telekom raspao jer ne bi imao para da isplati odstete...
Citat:
n1tr0: Da li mozda Telekom nudi pakete od 2048/512 za svoje korisnike ADSL-a?
A moze li pojasnjenje - zasto ne?
Citat:
fdafsd: Poslovna tajna.
Poslovna tajna kada vama odgovara... btw. Telekom je drzavna firma, a ne privatna...
Ajde samo odgovori nesto - ti tvrdis da je neisplativo dati npr. 15Mbps za 20eur. Znaci oni provider-i npr. u Sloveniji rade sa gubicima. Kada bi obracunali po vasem - 2000din 512kbps. Znaci umesto 30*2000din oni daju net za 1800din sto znaci da imaju gubitke od 58200din po korisniku? Recimo da imaju 10000 korisnika. Znaci prosecan provider u Sloveniji gubi 580 200 000 din ? ? ? 580 miliona ???
Ma koje su to price za malu decu ?
Ako nemate opremu - kupite opremu i prvo vreme naplacujete 15Mbps 40eur. Nemojte molim vas sa pricama da se ne isplati, jer po tome svi provider-i u Evropi godisnje ulaze u dugove koji skoro premasuju zaradu Microsoft-a!