Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...

[es] :: Predlozi i pitanja :: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...
(Zaključana tema (lock), by Davor Vlajkovic)
Strane: 1 2

[ Pregleda: 1679 | Odgovora: 21 ]

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Ni ten ichi ryu

Član broj: 4489
*.dsl.pltn13.pacbell.net.

icon vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...15.06.2007. u 18:55

Posto mi nisi odgovorio na pp, moram ovako javno ;)

Koj ti je kurac, covece? Ne mogu da verujem da si sam sebi dozvolio da se blamiras ovako, i da si povezao idiotsku politiku foruma sa forumima zbog kojih si dosao na es.

Jel si se uvredio? Naljutio? Uopste nije vazno, ne pravi nikakvu razliku ljudima koji dodju ovde i pitaju pitanja na koja ti mozes da im odgovoris. Te ljude boli uvo da li ti mozes da zakljucavas teme na madzone ili c++ forumima, boli ih uvo kakvim glupostima se prepires sa ostalima na bilo kom drugom forumu.. Sve vreme mi govoris o vrednosti ovog foruma i superiornosti nad 'konkurentom', i na kraju zatvaras knjigu i teatralno odlazis zato sto se nekom nije dopalo o cemu k****s na drugim forumima...

Iskreno, skidanjem sa SM pozicije, es ti je ucinio uslugu.. Nadam se da ces i ti to uskoro shvatiti.

Ne budi seronja.

Hvala.
FBzP
15.06.2007. u 18:55 

kelja

Član broj: 70429
77.46.179.*

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...15.06.2007. u 19:38
Ja nista ne razumem... bilo bi stvarno lepo da cujemo objasnjenje zasto je ZAISTA ton_majstor otisao.

Siguran sam da ce ovo procitati, pa se nadam da ce nam ponuditi odgovor.

Ono 'objasnjenje' mi je malko smesno ... a i ne mogu da verujem da je moderatorski 'bord' ovde tako surov. Ako je tonac stvarno krsio neka (ne)pisana(?) pravila 'SM morala' onda je politika ovog foruma kruca no sto sam mislio...Ok je elitizam, ali ovo se vec granici sa proseravanjem...
15.06.2007. u 19:38 

vindic8or

SuperModerator
Član broj: 13207
..ubr07.dals.blueyonder.co.uk.

Jabber: vindic8or@elitesecurity.org

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...15.06.2007. u 20:43
darko je smenjen sa funkcije SM zbog nesporazuma oko moderacije van AV foruma. ovde jos uvek ima status moderatora i svi smo ga po vise puta molili da se vrati nasoj sekciji zbog uvek konstruktivnog dijaloga koji podstice.

sad je na njemu da odluci sta hoce i kako.

pored darka i neki drugi bi mogli full time da se vrate ovde :-)
15.06.2007. u 20:43 

xplct
Palma de Mallorca

Član broj: 113600
..l85-59-37.dynamic.orange.es.

Sajt: scripe.org

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...15.06.2007. u 22:16
Ej, stvarno sam u pocetku imao drugacije misljenje o "maestru", posle sam "provalio" da je moje misljenje pogresno... Al` sam ga ispisao a? Ima tu jos njih nekoliko od kojih ocekujem repliku, al`ih malo... A Sta je to SM? Superman? Daj bre, mi sto dolazimo ovamo "guramo" fadere i onda to ovako pricamo na sav glas... Zar ne?
15.06.2007. u 22:16 

VRider
Marković Damir
(BGD/SD Karaburma)/Pirot

Član broj: 1510
*.maksnet.net.

Jabber: damirm | gmail | com

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...15.06.2007. u 22:57
Nije Darko ni prvi ni poslednji koji se razocarao u [es] i otisao. Naviknite se, i ne uzbudjujte se...
15.06.2007. u 22:57 

Kovacevic Vladimir

Član broj: 131509
*.dynamic.sbb.co.yu.

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...15.06.2007. u 22:59
Darko se piše VELIKIM SLOVOM D !
pp, e-mail, telefon može i malim slovima, ali puno znači.
Pozdrav
15.06.2007. u 22:59 

Rocket Roll
Beograd

Član broj: 99091
*.ptt.yu.

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...16.06.2007. u 06:14
Ja sam ozbiljno shvatao onu rečenicu u njegovom potpisu: "Supermoderators ARE disposable." Ali ne bih voleo da se to pomeša sa "ton_majstor(i) su zamenljivi". Supermoderator ili moderator, nama ovde treba ON a ne njegov status. Ne bih voleo da saznam kako je počeo da razmišlja u "aut Caesar, aut nihil!" maniru, jer je ovde oduvek bilo bitnije koliko on zna o muzici a ne koliko tema može da zaključa ili otključa.
"Goin' down where Southern cross' the Dog"
16.06.2007. u 06:14 

Ključko
BiH

Član broj: 111531
..sns.80.65.95-250.bih.net.ba.

Sajt: www.it4um.com

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...16.06.2007. u 08:31
Ovde je samo forum u jednom velikom minusu i na steti,a Darko ce se vec nekako snaci i svi oni koji cijene ovog lika ce imati i dalje priliku da pitaju za savjet i da uzivaju u njegovim postovima..(naravno na nekom drugom mijestu)..
Edin Krivic-Edo
16.06.2007. u 08:31 

losmipfc

Član broj: 84526
212.200.0.*

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...16.06.2007. u 22:30
Velika steta, moglo je dosta da se nauci od majstora. Svaka mu cast na iskazanoj volji i zelji da neupucenima pokusa da objasni sve moguce tips&tricks iz oblasti muzike.

Nama, obicnim korisnicima, nije bitno da li je moderator, super dzambo, administrator, ili supermen. Bitno je njegovo ucestvovanje u diskusijama.

Pozdrav
Do groba uz Partizan!
Grobari Crna Gora
16.06.2007. u 22:30 

Davor Vlajkovic
[KS-BG.dvl.vruce.com]

SuperModerator
Član broj: 24486
89.216.225.*

Sajt: BiznisForum.com

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...16.06.2007. u 22:47
Izvinjavam se što upadam nep(r)ozvan, ali hteo bih da razjasnim nešto:

1. Darko je otišao iz principa, zbog načina na koji je smenjen, a o tome ne bih ovde.

2. Ovde ne postoji bord moderatora, samo bord administratora.

3. Mnogi od nas, iz poštovanja prema kolegama koje su na ovaj i ovom slične načine otišli odavde, ali i iz protesta prema aktuelnoj forumskoj politici, drže gore citiranu rečenicu u svojim potpisima (me included, dedicated to t_m).

Just my 2¢.
16.06.2007. u 22:47 

Ni ten ichi ryu

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...16.06.2007. u 23:19
Otisao iz principa. Ok. Moja poenta je da je takav princip g****. To sto nekoliko ljudi koji trenutno kontrolisu es nisu voleli kako ton_majstor prica ili sta radi po ostalih 480 foruma na es-u NIJE razlog da se ostavi moderacija foruma zbog kojih je neko dosao na es, niti je razlog da se razocara masa ljudi koja dolazi na forum da bi citala ono sto on pametno moze da kaze, niti je razlog za zakljucavanje i un-top jako popularnih tema..
Jedini nacin da bi to bili razlozi je kada bi to uradila osoba koja je dosla na es da bi postala SM... takva osoba bi morala da bude totalni idiot, a Darko, kakav god bio, to nije.

Ja licno nemam nikakvog postovanja ka osobama koje politiku foruma stavljaju ispred samog foruma, osim kad je u pitanju Darko.
FBzP
16.06.2007. u 23:19 

bakara
DownTown Belgrade Hostel
nBGd

SuperModerator
Član broj: 40157
*.maksnet.net.

Jabber: bakic800@hotmail.com
Sajt: www.6thfloorhostel.com

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...16.06.2007. u 23:52
Citat:
Ni ten ichi ryu: Otisao iz principa. Ok. Moja poenta je da je takav princip g****. To sto nekoliko ljudi koji trenutno kontrolisu es nisu voleli kako ton_majstor prica ili sta radi po ostalih 480 foruma na es-u NIJE razlog da se ostavi moderacija foruma zbog kojih je neko dosao na es, niti je razlog da se razocara masa ljudi koja dolazi na forum da bi citala ono sto on pametno moze da kaze, niti je razlog za zakljucavanje i un-top jako popularnih tema..

Eh, da samo znas koliko si u pravu...Darko se jednostavno strasno uvredio ponasanjem administratora prema njemu, jednostavno ocekivao je vise postovanja, koje na zalost nije dobio...
Iskreno ja bih voleo da se vrati, ali sanse su male, ES je njegovim odlaskom izgubio jednog legendarnog moderatora!

PS: da li zelite da ovu temu prebacim u predlozi i pitanja?
Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!
16.06.2007. u 23:52 

Davor Vlajkovic
[KS-BG.dvl.vruce.com]

SuperModerator
89.216.225.*

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...16.06.2007. u 23:53
Slažem se sa tobom oko toga da su korisnici važniji od samog foruma jer su, na kraju krajeva, njegova najznačajnija komponenta, ali zar ne misliš da bi bilo bahato zahtevati od nekoga ko se više ne oseća prijatno na ovom forumu da nastavi da dolazi i piše po istom? Što se moderacije tiče, ovaj forum još uvek ima moderatore, i oni će verujem korigovati stvari koje su urađene u afektu.

Vezano za tvoju opasku, veruj da me - pardon my French - baš zabole da li sam ovde plain user, mod ili SM. Kao što rekoh, biću ovde dokle god se prijatno osećam, kad/ako više ne bude tako - pa-pa. Ne bih voleo da se to desi, ali Bože moj. Kome je stalo do mog pisanija, uz malo truda uvek može da me nađe. Verujem da se i Darko vodi sličnom logikom...
16.06.2007. u 23:53 

vaske71

Član broj: 61960
77.46.251.*

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...17.06.2007. u 00:03
Velika velika velika steta stvarno ostao sam bez komentara !
Ako je inteligencija bilo gde u svemiru onda je ona istodobno po svuda u njemu !!!
17.06.2007. u 00:03 

Dejan Topalovic
Dejan Topalović
Oracle DBA & PL/SQL Developer, Erste Sparinvest (..
Vienna

Član broj: 635
*.1.14.vie.surfer.at.

Sajt: www.outsourcing-it.com

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...17.06.2007. u 00:40
Citat:
Davor Vlajkovic
Vezano za tvoju opasku, veruj da me - pardon my French - baš zabole da li sam ovde plain user, mod ili SM. Kao što rekoh, biću ovde dokle god se prijatno osećam, kad/ako više ne bude tako - pa-pa. Ne bih voleo da se to desi, ali Bože moj. Kome je stalo do mog pisanija, uz malo truda uvek može da me nađe. Verujem da se i Darko vodi sličnom logikom...
Ako je tako, onda sam odstupi od pozicije SM-a i pokazi da ti nije stalo do tog statusa. :)

Ja sam prosle godine sam odstupio sa statusa SuperModeratora, jer mi se nije svidjala "politika" pojedinih administratora i kolega SM-ova, ali nisam napustio ES, nego sam i dalje redovni posjetilac i aktivni ucesnik u diskusijama u kategorijama koje posjecujem.

Koliko vidim, "politika" se nije promijenila mnogo...
17.06.2007. u 00:40 

De La Noche
Beograd

Član broj: 45379
*.dynamic.sbb.co.yu.

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...17.06.2007. u 01:09
Potpuno sam ne pozvan da se obratim na ovu temu,
ali eto dajem sebi za pravo da tako nesto ucinim.

Vrlo slabo komuniciram sa ljudima sa foruma i uopste retko se upustam u neke diskusije,
cak nisam ni bio clan prvih godinu-dve od kad se otvorio forum,
ali redovno ga pratim, citam, i verovatno kao i ostali imam neke 'omiljene' likove, iako NIKAD nisam ni jednu misao razmenio sa njima.
E upravo je TonMajstor u SAMOM vrhu tih dvoje-troje ljudi cije misljenje ovde cenim, i cije poruke volim da citam.
Pogotovu sto ovo vazi za 'off topic' poruke, jer covek nije iz moje struke uopste,
tako da sam misljenje o njemu gradio samo kao o coveku, a ne o strucnjaku.
Dodatni razlog sto ga cenim je taj sto je ucestvovao u ratu na Kosmetu.

Pozdrav za njega, nadam se da cita ovo sa nekog stealth naloga,
i nadam se da ce se vratiti, jer mislim da ES gubi, ako ode TonMajstor.

DLN
17.06.2007. u 01:09 

Davor Vlajkovic
[KS-BG.dvl.vruce.com]

SuperModerator
89.216.225.*

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...17.06.2007. u 01:14
Citat:
Dejan Topalovic: Ako je tako, onda sam odstupi od pozicije SM-a i pokazi da ti nije stalo do tog statusa. :)

Ja sam prosle godine sam odstupio sa statusa SuperModeratora, jer mi se nije svidjala "politika" pojedinih administratora i kolega SM-ova, ali nisam napustio ES, nego sam i dalje redovni posjetilac i aktivni ucesnik u diskusijama u kategorijama koje posjecujem.

Koliko vidim, "politika" se nije promijenila mnogo...

A ako veruješ u zagrobni život, onda skoči pod voz i pokaži da je tako? ;)

Iskreno, bio sam vrlo blizu toga da to i uradim (ne mislim na ovo za voz :), onako u afektu. FYI, ja sam zvanično na neplaćenom odsustvu, te trenutno ne mogu da donosim odluke vezano za moj status :p
17.06.2007. u 01:14 

Dejan Topalovic
Dejan Topalović
Oracle DBA & PL/SQL Developer, Erste Sparinvest (..
Vienna

Član broj: 635
*.1.14.vie.surfer.at.

Sajt: www.outsourcing-it.com

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...17.06.2007. u 01:23
Nisam ni ocekivao da ces odstupiti sa statusa SuperModeratora. ;)

PS: Ne vjerujem u zagrobni zivot.
17.06.2007. u 01:23 

Davor Vlajkovic
[KS-BG.dvl.vruce.com]

SuperModerator
89.216.225.*

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...17.06.2007. u 01:44
Nije bitan zagrobni život, nego poenta koja ti izmiče: ne možeš da ucenjuješ ljude pod plaštom nekakve borbe za istinu.

Meni je nedavno ukazano poverenje i ponuđen SM status, prihvatio sam se toga i bilo bi neozbiljno da sada kažem "e, ja idem, a vi se svi j*****"... Ali, budi siguran, da sam se kojim slučajem našao u ton_majstorovoj koži, isto bih postupio iz razloga koje sam naveo gore. Zato i imam razumevanja za njegovu odluku i bezrezervno je podržavam i poštujem, svidelo se to nekome ili ne.
17.06.2007. u 01:44 

Ni ten ichi ryu

icon Re: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...17.06.2007. u 01:58
Davore ;) Ja nisam uopste video da si supermoderator, niti sam bilo sta tebi aludirao.. niti mi je namera bila da se pravi bilo kakva podela plebs vs sm, niti da se pretvori u apel da se Darku vrati status. Namera mi je vise bila da se Darko vrati i da se zajedno smejemo ovoj temi.

Citat:
ali zar ne misliš da bi bilo bahato zahtevati od nekoga ko se više ne oseća prijatno na ovom forumu da nastavi da dolazi i piše po istom?

Ne mislim. Razumem na sta mislis, ali samo zato sto se on sada naljutio i uvredio ne znaci da mu forum ne odgovara. Vratice se Darko.. zna on da je ovde dobrodosao.

a ako se ne vrati, pa jebiga, svi cemo preziveti ;)

FBzP
17.06.2007. u 01:58 

[es] :: Predlozi i pitanja :: vrati se Darkoo vraaati, mojne srce da pati...
(Zaključana tema (lock), by Davor Vlajkovic)
Strane: 1 2

[ Pregleda: 1679 | Odgovora: 21 ]

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.