@marija12
Neshvatam sto ti nije jasno.
Prve serije sa alps tunerom, na to se mislilo u mom tekstu, Prve Serije Sa ALPS tunerom , kopije DM500 , su bile sa 702A kao i kod originala i kao kod danasnjih DM600 , sada ti je jasnije ? Zasto spominejs Philips tuner , to mislim da niko vec ne ubacuje , ovde je rec o ALPS tuenrom i jedno zapazanje sa moje strane jer se tiem bavim , prodajom sat tv opreme vec 18 godina a iste i servisiram , tako da sam dobro upoznat i samo sam dao malo detalja na sto treba da se pripazi pri kupovini , uostalom, ako vam daju garanciju - nista ne brinite , to je to :)
Citat:
marija12: Vidim da nema jasnog stava koji tuner je ok, 702A navodno original se pojavljuje i u teškim kopijama, 702B i 706A su felerični kako reče user @telesat a Philips se već odavno pokazao kao najgora kopija. Prilično konfuzno, morate priznati?
Ocigledno neshvatas ili hoces da izvrtis stavri i dokazes da slabo percipiras napisani tekst , evo da objasnim :
702A - Originalni DM500 koji su poceli koristiti ALPS tuner a ne PHILIPS
702A - prve kopije dreamboxa koje su se pojavili sa APLS tuenrom a ne PHILIPS
702A - DM600 koje su se prvi pojavili
702B - serija sa greskom , koja se pojavila u malom broju na kopijama dm500 i inetbox300
706A - nove serije kineskih kopija dm500
706A - kinezi isporucuju kao rezervne delove
Jel sada jasnije , znaci 702A je OK , 706A je OK , 702B NOK , to je praksa poakzala.
pozdrav,
Team DuckTales / Enigma2 / Kathrein UFS-910