Jel neko primetio sem mene da su velicine malo cudne?
Nosim inace xl-xxl, a kada sam svoje xl majce izmerio, one ovde odgovaraju L velicini...
Pa sam morao dve velicine da narucim.. Zna li neko u cemu je fora sa velicinama? Ili sam samo ja ovo primetio?
18.05.2007. u 22:04
Shadowed .NET developer
Administrator Član broj: 649 Poruke: 10611 212.200.70.*
Ja sam narucio ovu bjelu, mislim, trebace mi za fizicko :D
Anyway, kad se pojavim tamo... LOL... Security ... :D
E, kolika je postarina za CG... Mislim, ako mi dodje racun ~20 e... Bruka :D
“I never think of the future - it comes soon enough.” - Albert Anštajn (Albert Einstein)
Deo maila koji sam dobio od štamparije: "Majice od 160grm pamuka (kvalitetne) sa sito stampom"
Nisam još video majice, a naručio jesam. Ako vam se ne žuri, sačekajte sledeću nedelju kada bi trebalo da stignu prve majice i čujete utiske ostalih.
19.05.2007. u 02:30
Goran Mijailovic
SuperModerator Član broj: 12684 Poruke: 6110 217.24.27.*
Moguće je naručiti majice iz celog sveta. Ukupna cena je oko 22.44 € pa je pitanje da li vam se to isplati.
Za tačnu cenu i za naručivanje majici posetite sledeće linkove: C R V E N A B E L A C R N A
Kada odaberete veličinu, sa desne strane imate dugme "Ubaci u korpu". Nakon toga kucate vaše podatke kao i način slanja i plaćanja.
Da biste naručili majicu potrebna je registracija na sajtu.
Vidim u prvoj poruci da ima i zenskih majici u ponudi samo ne mogu da nadjem linAk :) Jel uopste postoji ta shema ili da kupujem M velicinu i nadam se da je dobra? :)
19.05.2007. u 14:53
MMX Miloš Malović Software developer, Performance technologies Beograd
SuperModerator Član broj: 2423 Poruke: 2079 *.dynamic.sbb.co.yu.
Sanja, biće i ženskih bele boje univerzalne veličine. Ostaviću link kasnije kada ubace u shop.
Za ostale boje morate se zadovoljiti klasičnim modelom ;)
19.05.2007. u 15:25
puska Puskasevic Miodrag Negotin
Član broj: 1231 Poruke: 344 *.DIALUP-SMIN.neobee.net.
sanja2010: Vidim u prvoj poruci da ima i zenskih majici u ponudi samo ne mogu da nadjem linAk Jel uopste postoji ta shema ili da kupujem M velicinu i nadam se da je dobra?
Sanja, samo narocu najmanju musku (bez obzira na tvoju visinu) i uzivaj (a i drugi ce)
Against stupidity the gods themselves contend in vain
mmwc: "Majice od 160grm pamuka (kvalitetne) sa sito stampom"
Ne bejah lenj da izmerim moje dve fruit of the loom majice, L veličine, 100% pamuk, standardne debljine, sličnih dimenzija kao L sa onog sajta. Ukupna masa 360g, što će reći 180g po majici.
Da skratim priču - verujem da su ove majice ok, pošto je razlika od 10-ak % u masi (a samim tim i u debljini) teško primetna.
20.05.2007. u 13:05
ton_majstor
Član broj: 36874 Poruke: 4532 *.adsl-1.sezampro.yu.