Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Gospoda sa Tech Zone su preterali!

[es] :: Predlozi i pitanja :: Gospoda sa Tech Zone su preterali!
(Zaključana tema (lock), by StORM48)

[ Pregleda: 580 | Odgovora: 5 ]

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Taykun

Član broj: 21915
*.vdial.verat.net.

icon Gospoda sa Tech Zone su preterali!16.05.2007. u 18:01

Najlepse bih zamolio Gojka da malo zavrne usi onima koji izigravaju modove na Tech Zone forumu.
Aman vise preterali ste !
Svaku poruku ,svaku temu zakljucavate ,brisete,menjate cim se pomene neka mala bedna informacija tipa: gde ima da se kupi parce sper ploce,furnira ili bilo koja druga sitnica...
Ako ceo ES zavisi od toga,e onda blago vama...a i nama...
16.05.2007. u 18:01 

Milan Gligorijevic
student ETF-a
Pančevo

Administrator
Član broj: 73740
*.dynamic.panet.co.yu.

icon Re: Gospoda sa Tech Zone su preterali!16.05.2007. u 18:22
Pravila su jasna, svaka tema sa pitanjem gde kupiti se zaključava, a odgovori mogu stići samo preko PP ili na mail. Nije to samo na TechZone forumu ali je tu najviše izraženo zbog oblasti kojom se forum bavi.

Ako imaš primedbu na rad nekog moderatora pogledaj kako se postavlja žalba => http://www.elitesecurity.org/t...ITATI-pre-pokretanja-nove-teme
Ovakvom temom nećeš ništa postići.
ex. mmwc
"(@)'(@)****|(@)*(@)***(@)
16.05.2007. u 18:22 

ventura
Beograd

Član broj: 32
194.106.187.*

icon Re: Gospoda sa Tech Zone su preterali!16.05.2007. u 18:30
Takođe mislim da moderatori preteruju u brisanju takvih tema... Jasno se zna kada je u pitanju reklama, a kada je u pitanju poruka koja je napisana u najboljoj nameri.

16.05.2007. u 18:30 

lancia88
lancia88
Beograd

Član broj: 10215
*.dynamic.sbb.co.yu.

icon Re: Gospoda sa Tech Zone su preterali!16.05.2007. u 23:32
Pozdrav,

hajde malo pa zavrci usi nekome slicnom sebi, razumes li?
Niko ovde nije na forumu da bi citao frustracije nekulturnih tragaca za informacijama Gde kupiti, uklopi se u pravila ili nadji sebi mesto na internetu, to valjda nije tesko.

Kada reklamiras druge forume, ali to smatramo bezazlenim zbog specificnost materije, onda ovakva poruka ostane:
http://www.elitesecurity.org/t247254-0#1486311

Jednako tome, kada iz istih razloga ova poruka takodje ostane na forumu:
http://www.elitesecurity.org/t168027-0#1475500

pa zatim ovako opsirna opisna poruka:
http://www.elitesecurity.org/t236681-0#1418160

onda zaista ne znam zasto sam uopste ostavljao mogucnost da dobijes info na ovaj nacin:
http://www.elitesecurity.org/t235788-0#1411812

...trebalo je prosto je pobrisati, sad znam.

Ventura, jednostavna je stvar, Techzona, ali ni ostali tehnicki forumi, nije info-pult niti pijaca gde bi se 'caskalo' o tome gde bi se sta kupilo i sta se vise isplati. Ja ne znam kakvom se kardinalnom greskom prilicno uvrezilo takvo poimanje svrhe foruma. Razumem i da se ne cita opis foruma iz nekih rutinskih razloga ali se valjda vremenom moze shvatiti u kom se smeru krece sam forum. Imamo sada vec toliko korisnih tema koje su pravi malo tutorijali o tome kako, cime ili uz pomoc cega itd., i sam si ucestvovao u takvim diskusijama, te ja ne vidim kako se uopste treba tretirati jos i pitanje Gde da kupim i posto.....

Dobar deo korisnika ce naci sebi savet, objasnjenje ili cak celo uputstvo za mnogo stosta i urednicka politika foruma je takva da taj trend gajimo, postoje sirom interneta forumi na kojima se to ne moze dobiti ali zato moze info Gde i posto. Ne znam zasto bi to bilo tako tesko za razumeti.
16.05.2007. u 23:32 

Taykun

Član broj: 21915
*.vdial.verat.net.

icon Re: Gospoda sa Tech Zone su preterali!17.05.2007. u 09:26
Ma da, potpuno si u pravu, najbolje je da sve obrisete,ma obrisite ceo forum - to je najbolje...
17.05.2007. u 09:26 

StORM48
BG

SuperModerator
Član broj: 22809
*.adsl.beotel.net.

icon Re: Gospoda sa Tech Zone su preterali!17.05.2007. u 13:31
Ne, nego je najbolje pročitati Pravila pre no što okačite poruku. Još jednom ga pročitati nakon što vam poruka bude obrisana, a posebno pre no što se odlučite da se žalite.

Pravila su tu da bi se poštovala, a pravilo o zabrani reklamiranja (u bilo kom smislu i obliku) je jedno od važnijih. TZ je TEHNIČKI, a ne komercijalni forum (kao i ES uopšte). Određeni načini za prenošenje ovakvih informacija postoje (PP), te ste slobodni da na takva pitanja dajete, a ali i primate informacije kojima pružate/dobijate odgovor u vidu konkretne firme i njenih podataka.

Za sve više od toga, obratite se Gojku Vujoviću za plaćeni oglas!

Na sve to, krajnja nekultura u vidu poziva na "zavrtanje ušiju" zvuči neverovatno drsko i bezobrazno, posebno od strane onih koji su prvi u redu za nepoštovanje Pravila PRIVATNOG foruma!

Još jednom, ES NIJE SERVIS ZA POTROŠAČE KOJI PRUŽA INFORMACIJE GDE SE MOŽE KUPITI OVO ILI ONO, VEĆ TEHNIČKI FORUM!

Pozdrav
17.05.2007. u 13:31 

[es] :: Predlozi i pitanja :: Gospoda sa Tech Zone su preterali!
(Zaključana tema (lock), by StORM48)

[ Pregleda: 580 | Odgovora: 5 ]

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.