... definitivno *.com! Mozda samo 2% stvari koje sam hteo da skinem su bili upload-ovani na *.de, a ubrzo posle male pretrage, pronasao sam i linkove za skidanje istog na *.com, tako da.... DEFINITIVNO *.com
Uzeo sam premium account i nikako da pronadjem program sa kojim cu da napakujem fajlove kao neku plejlistu i da nocu ostavim da ih skida redom jedan po jedan.Probao sam rapget i neki Orbit downloader,ali nikako da nadjem opciju da samo iskopiram linkove sa nekog sajta copy i paste u taj downloader i da on sam krene da radi jedan za drugim ? Kojim programom vi to radite ?
Probaj FlashGet. On ima mogućnost da se kopiraju linkovi i da se to tako ostavi dok ne skine. Skida valjda tri linka simultano, pa sledeća tri sa liste itd.
Instalirao sam ga i probao i on lepo ubaci sve linkove kako i hocu medjutim krene da skida nesto samo po 5 kb sve fajlove i nista ne uradi.Ne umem da ga podesim.Ako moze krace uputstvo kako treba da se uradi sve od pocetka.Probao sam i Rapget i u njemu uopste nece da krene download iako sam ubacio i username i sifru Ajde molim vas da uzivam u onome sto sam platio.
zasto bi sa svojom bank of america visa karticom preko paypala uplatio na www.rapidshare.com za recimo 6 meseci za 29.99 evra kad mogu na www.infopano.com to isto samo preko uplatnice ,a kosta 36 evra?? kakva logika