Ljudi, pomagajte, silne zivce sam istrosio. Poblem je sledeci: Ja i burazer imamo po jedan komp, prikljuceni na ADSL modem (jedan na usb a drugi na ethernet), i sada, protok se lepo deli na oba kompa sve dok brat ne ukljuci p2p program (Azureus). Sta se tada desava, recimo da Azureus skida 5 faila, ukupno oni postizu maximalnu brzinu od 10KB/s za download (a protok mi je 60 KB/s ili 512 Kbit/s), ali kada na tom kompu ili drugom pokusam da surfujem nece da otvara strane, kao da nema protok, nekad uspe ali retko. Izgleda kao da azureus odma rezervise sav slobodan protok za sebe u slucaju da mu zatreba. Mene bas briga sto na njegovom nece da otvara strane, to je njegov problem, mene interesuje kako da na mom kompu uvek imam brzinu 256 Kbit/s, jer ja placam pola tog interneta za 24h. Probao sam da u azureusu namestim da max protok bude 30Kb/s, nije uspelo, isto tako sam probao sa nekim programom koji ogranicava protok ali ja mu namestio kad ono kao da ne radi ta opcija, polim vas pomognite mi, mora da resenje postoji, pa kako u igraonicama dele protok a ja ne mogu. Hvala unapred

Glupi p2p client mi pojede sav internet protok.