Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Zasto ne postoji u pravilniku pravilo da se ne postuju linkovi ka domacim forumima?

[es] :: Predlozi i pitanja :: Zasto ne postoji u pravilniku pravilo da se ne postuju linkovi ka domacim forumima?
(Zaključana tema (lock), by markom)

[ Pregleda: 420 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Jbyn4e
Admin/Developer, Yunix
Zrenjanin - Beograd

Član broj: 422
*.ptt.yu.

Sajt: bio sf.co.yu

icon Zasto ne postoji u pravilniku pravilo da se ne postuju linkovi ka domacim forumima?27.04.2007. u 07:56

Nedavno sam postovao poruku u kojoj sam naveo link ka domacem forumu (tj. forumu na srpskom) gde se nalazilo resenje na postavljeno pitanje. Pritom sam naveo da je link nadjen preko google-a. Poruka mi je obrisana od strane moderatora/administratora sa oblrazlozenjem da je to "konkurentski forum". Nisam nasao to pravilo u (o)pravilniku, i zahtevam da se to pravilo uvede ako je na snazi.

Inace je moje mislijenje da je losa politika pokusavati da zadrzis clanove (kupce npr. kod web shop-a) brisuci sve sto ima veze sa konkurencijom, i "praviti se kao da ne postoje" (lici na ono americko - deny everything), vec se kvalitetom i ponudom izboriti da budes uvek ispred te konkurencije. Ukoliko ES nastavi sa ovom politikom, moje misljenje je da ce to iziritirati ionako mali broj ljudi koji su voljni da pomognu (medju njima i mene).

Da cujem druga misljenja, kao i objasnjenje ES administratora zasto je to "pravilo" uvedeno?
27.04.2007. u 07:56 

Milan Gligorijevic
student ETF-a
Pančevo

Administrator
Član broj: 73740
77.46.129.*

icon Re: Zasto ne postoji u pravilniku pravilo da se ne postuju linkovi ka domacim forumima?27.04.2007. u 09:01
Možemo li da dobijemo link do teme iz koje ti je poruka obrisana? Nisu baš ista pravila u svim foruma.
ex. mmwc
"(@)'(@)****|(@)*(@)***(@)
27.04.2007. u 09:01 

markom
Marko Milivojević
Senior Network Expert, Vodafone
64°08´N - 21°56´W

Administrator
Član broj: 18427
*.213.158.80.in.is.

Jabber: markom@elitesecurity.org
Sajt: markom.info

icon Re: Zasto ne postoji u pravilniku pravilo da se ne postuju linkovi ka domacim forumima?27.04.2007. u 10:11
Ovo je pokriveno članom 15 Pravilnika:

Citat:
15. Reklamiranje je zabranjeno

Forum nije mesto za besplatno reklamiranje Vašeg posla, sajta, firme, ili bilo čega što moderatori ocene kao očiglednu zloupotrebu foruma za besplatno oglašavanje.

27.04.2007. u 10:11 

[es] :: Predlozi i pitanja :: Zasto ne postoji u pravilniku pravilo da se ne postuju linkovi ka domacim forumima?
(Zaključana tema (lock), by markom)

[ Pregleda: 420 | Odgovora: 2 ]

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.