Nedavno sam postovao poruku u kojoj sam naveo link ka domacem forumu (tj. forumu na srpskom) gde se nalazilo resenje na postavljeno pitanje. Pritom sam naveo da je link nadjen preko google-a. Poruka mi je obrisana od strane moderatora/administratora sa oblrazlozenjem da je to "konkurentski forum". Nisam nasao to pravilo u (o)pravilniku, i zahtevam da se to pravilo uvede ako je na snazi.
Inace je moje mislijenje da je losa politika pokusavati da zadrzis clanove (kupce npr. kod web shop-a) brisuci sve sto ima veze sa konkurencijom, i "praviti se kao da ne postoje" (lici na ono americko - deny everything), vec se kvalitetom i ponudom izboriti da budes uvek ispred te konkurencije. Ukoliko ES nastavi sa ovom politikom, moje misljenje je da ce to iziritirati ionako mali broj ljudi koji su voljni da pomognu (medju njima i mene).
Da cujem druga misljenja, kao i objasnjenje ES administratora zasto je to "pravilo" uvedeno?
27.04.2007. u 07:56
Milan Gligorijevic student ETF-a Pančevo
Administrator Član broj: 73740 Poruke: 4921 77.46.129.*
Forum nije mesto za besplatno reklamiranje Vašeg posla, sajta, firme, ili bilo čega što moderatori ocene kao očiglednu zloupotrebu foruma za besplatno oglašavanje.