samo da kazem jednu stvar slobodno obrisite ovu temu, ali nerazumijem jednu stvar zasto kada se JEBE... tema vec krivo posta ali nije krivo jer se tice aplikacije antivirus aplikacije koje sam naveo u temi koju sam malo prije postao i sada ne znam kao prvo zasto se tema premjesta a kao drugo odkuda ja znam di je ta tema vec premjestena bas da prodem kroz cijeli forum nemam vremena PA ZASTO NEDODE NEKA OBAVIJEST DI MI JE TEMA i tako je meni vec dva puta i ne znam di su teme mislim da to nije kao prvo uredu od vas a kao drugo ako ste napravili forum za pitanja i sve nemorate se previse "neki" moderatori "hvaliti" sa ovlastima koje imate i nadam se da ce postojati neka obavijest od sada bilo kakva ili u log onu ili da na mail dode sto sam provjeravo jer nije fer prema korisnicima koji pisu i sta desi se svima da mozda pogrijesi i da posta krivo al ok je to premjestanje al neka ima neka OBAVIJEST korisniku di mu je zavrsila tema!!...hvala na citanju ovoga ...i slobodno obrisite ...ako se sramite toga ..

pa dajte ono stvarno!
Re: pa dajte ono stvarno!