Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

pa dajte ono stvarno!

[es] :: Predlozi i pitanja :: pa dajte ono stvarno!

[ Pregleda: 1379 | Odgovora: 8 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

clesS
Zg

Član broj: 141844
*.dsl.iskon.hr.

icon pa dajte ono stvarno!17.04.2007. u 22:13

samo da kazem jednu stvar slobodno obrisite ovu temu, ali nerazumijem jednu stvar zasto kada se JEBE... tema vec krivo posta ali nije krivo jer se tice aplikacije antivirus aplikacije koje sam naveo u temi koju sam malo prije postao i sada ne znam kao prvo zasto se tema premjesta a kao drugo odkuda ja znam di je ta tema vec premjestena bas da prodem kroz cijeli forum nemam vremena PA ZASTO NEDODE NEKA OBAVIJEST DI MI JE TEMA i tako je meni vec dva puta i ne znam di su teme mislim da to nije kao prvo uredu od vas a kao drugo ako ste napravili forum za pitanja i sve nemorate se previse "neki" moderatori "hvaliti" sa ovlastima koje imate i nadam se da ce postojati neka obavijest od sada bilo kakva ili u log onu ili da na mail dode sto sam provjeravo jer nije fer prema korisnicima koji pisu i sta desi se svima da mozda pogrijesi i da posta krivo al ok je to premjestanje al neka ima neka OBAVIJEST korisniku di mu je zavrsila tema!!...hvala na citanju ovoga ...i slobodno obrisite ...ako se sramite toga ..
17.04.2007. u 22:13 

Slobodan Trebovac
Banja Luka

Član broj: 40266
87.250.121.*

icon Re: pa dajte ono stvarno!17.04.2007. u 22:23
Ukoliko ne znas gdje ti je tema premjestena, odes u svoj profil, tu imas spisak svih tema u kojima si ucestvovao, te izmedju ostalih nadjes i temu za koju ne znas gdje se nalazi? Nema potrebe za individualnim obavjestavanjem o premjestanju teme, ovako je mnogo lakse.

tyranBL
17.04.2007. u 22:23 

ipacid

Član broj: 198
87.250.46.*

icon Re: pa dajte ono stvarno!17.04.2007. u 22:25
Laptopovi

I ja se slazem!
Dokle to brisanje jer se tema ponavlja. Pa sve se ponavlja, sve je vec receno i onda zatvorite forum za nove postove i dovidjenja. Mozda se od te prethodne teme pojavilo novo resenje ili vise njih. I nije uvek lako naci temu koju trazis, narocito zbog padeza u srpskom jeziku. Evo da uzmem glupost za primer.
Reinstalacija windowsa, reinstaliranje windowsa, formatiranje, ponovo instaliranje... I tako, vecina stvari ima minimum tri i vise imena i nacina da se kaze, pa nije fora da po sto puta kucam jedno isto u pretraizvac. Ako se stekate za prostor kazite tako, nemamo prostora, pisite samo postove koji su ultra-hitni! Sve sto ne morate - nemojte da pisete.
A i ako je vec neka tema u potpunosti obradjena i stvarno nema potrebe da se vise pise o njoj, pa bar ostavite link ka toj temi! Jer siguran sam da svako ce bar jednom pokusati da nadje ono sto ga zanima u vec pisanim temama. Ja obicno cak dva ili tri puta probam da nadjem to na ES-u i ako ne nadjem ja postavim novi post. E, onda ga vi obrisete sa obrazlozenjem da je vec pricano o tome. Ali naravno, bez linka i onda ti Marko kucaj sve moguce varijante i podvarijante pitanja da nadjes ono sta ti treba... A nismo svi ovde non-stop pa da znamo u svakom trenutku sta se desava na kom pod-forumu, ljudi obicno prate dva-tri koji ih zanimaju, a desi se nekad da im treba nesto iz oblasi u kojoj nisu bas strucni. A i zbog toga mozda ni ne mogu da formulisu pretragu kako treba. Mislim, imajte malo razumevanja!
U znak sećanja, da ne bi zaboravili, ja sam napravio čekić koji svira.
17.04.2007. u 22:25 

clesS
Zg

Član broj: 141844
*.dsl.iskon.hr.

icon Re: pa dajte ono stvarno!17.04.2007. u 22:59
@ tyranBL da to sam vec gledo milju puta u Profil ali tamo su samo teme koje stoje na mjestu od postanja a ne one koje su negdje premjestene tako da mi tamo nema ni traga o toj temi i kako sada da ja znam dije ta tema??...
17.04.2007. u 22:59 

calexx
Slavoljub Bralović
Niš

SuperModerator
Član broj: 71794
*.bankerinter.net.

icon Re: pa dajte ono stvarno!17.04.2007. u 23:31
Ako je nema u profilu onda je verovatno premeštena mnogo daleko. Onda ni ostali neće da je vide pa nećeš da propustiš odgovor na nju.
17.04.2007. u 23:31 

Milos Stojanovic
Belgrade

Član broj: 10343
*.adsl.beotel.net.

Sajt: www.sietf.org

icon Re: pa dajte ono stvarno!17.04.2007. u 23:46
Citat:
clesS: @ tyranBL da to sam vec gledo milju puta u Profil ali tamo su samo teme koje stoje na mjestu od postanja a ne one koje su negdje premjestene

Ovo je u stvari netačno. Pogledaj recimo sada u svoj profil i videćeš da je poslednja poruka u tvom profilu u (ovoj) temi koja je u Čekaonici, iako je ona prvobitno bila u Windows aplikacije. Ako poruke nema u profilu i ako je nema u Pretrazi onda je tema najverovatnije obrisana ili premeštena u Arhivu.
ex. trooper
Oh goody... it's my Illudium PU-36 Explosive Space Modulator!
Softversko Inženjerstvo
♪♫♪
17.04.2007. u 23:46 

Milan Gligorijevic
Pančevo

Član broj: 73740
212.200.237.*

icon Re: pa dajte ono stvarno!18.04.2007. u 09:02
@clesS
Koja tema ti treba, sećaš li se barem naslova?
18.04.2007. u 09:02 

StORM48
BG

Član broj: 22809
*.adsl.beotel.net.

icon Re: pa dajte ono stvarno!18.04.2007. u 12:46
Citat:
ipacid: I ja se slazem!
Dokle to brisanje jer se tema ponavlja. Pa sve se ponavlja, sve je vec receno i onda zatvorite forum za nove postove i dovidjenja. Mozda se od te prethodne teme pojavilo novo resenje ili vise njih.

Imamo razumevanja i više no što treba!
Kada krenete da "pljujete" po radu moderatora, najpre se zapitajte da li ste u pravu? Da li je ovih nekoliko desetina hiljada članova svoje postove pisalo da bi ih sami čitali? Da li vi mislite da će neko svaki dan (ili svake nedelje/meseca) po nekoliko puta prežvakavati istu temu, samo zato što nekoga mrzi da čita!!??

"Da zatvorimo forum za nove postove"??? Pa, može i drukčije, da obrišemo sve stare postove, pošto niko ne želi da ih čita?

Mislim stvarno, kad krenete da se žalite na nešto (uz sve psovanje i pljuvanje), najpre se potrudite da pročitate Pravilnik i SVE njegove članove, pa tek onda pišite predlog/žalbu. Brisanje posta/teme automatski povlači obaveštenje putem maila, dok premeštanje tema nema potrebe da proizvodi takav efekat, budući da je SVAKI post i dalje dostupan kroz pregled poruka u sopstvenom profilu.

Međutim, kad nešto nije jasno, taktičnosti uvek fali - lakše je doći ovde, napljuvati sve, a ne potruditi se ni milimetar da saznate zašto je nešto takvo kakvo jeste.

Procedura žalbe je sasvim jasna - mora se jasno i tačno navesti o kojoj temi se radi i gde je postovana.

Pozdrav
18.04.2007. u 12:46 

rmilosh

Član broj: 121425
80.93.236.*

Sajt: s2.bitefight.ba/c.php?uid..

icon Re: pa dajte ono stvarno!20.04.2007. u 14:51
ok, izbrisali ste moj odgovor sa razlogom, nema veze sa temom, ali i dalje stojim iza toga da pojedinci treba da obrate paznju na pravopis!!!
ne kazem da treba da se pise na cirilici (vec je bilo price o ovome) ili sta vec, ali da u 10ak recenica covek ne upotrebi ni 5 interpunkcijskih znakova, mislim STVARNO!

- sad ne odskacem od teme - Re: pa dajte ono stvarno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Use the SEARCH, Luke!
20.04.2007. u 14:51 

[es] :: Predlozi i pitanja :: pa dajte ono stvarno!

[ Pregleda: 1379 | Odgovora: 8 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.