|
satmar
Član broj: 11817 Poruke: 25
|
Moze se pricati sve i svasta. Svako ima pravo na misljenje. Za mene SatUpdate je savim OK i licno ga vise volim od ES. Gotovo sam siguran da svi clanovi ovoga foruma posecuju i Sat-update i obratno. Nikada nisam bio na ovom sajtu a da pri tom ne otidjem i na SU. Ovde na ES mislim da postoji ( ili je postojao ) problem moderatora, bar je tako ranije bilo, sada su cini mi se na GO i po meni forum sada u njihovoj odsutnosti bolje funkcionise.Za razliku,na sat-update moderatori su gotovo neprimetni, hocu reci neupadljivi i obicni clanovi tamosnjeg foruma gotovo istovetno ucestvuju u diskusijama kao i oni.Upravo je to i razlog zbog kojega ce se tamo izuzetno retko pojaviti poblem konflikta.Ako bi do toga i doslo na sat-update moderatori ce to spreciti jednostavno zatvaranjem posta.Ovde je sasvim suprotno, bar do sada bilo, moderatori ce se aktivirati nametljivo na svaku prepirku i doliti ulje na vatru i kada vide da su zapali u corsokak, problem ce resiti tako sto ce udaljiti sa foruma upravo onoga koji im je ukazivao na njihovu nekompetentnost.Trenutno se ne vide postovi u kojima je dolazilo do prepirki koje su uglavnom izazivali upravo pojedini moderatori,ne slazuci se sa oprecnim misljenjima obicnih clanova foruma.Dobar deo njih je i odustao od posla sto ukazuje na njihovu nekomletnost.Naravno, necu reci da oni ne poseduju znanje jer to imaju, neki manje neki vise. Ja sam u biti kriticar i imao sam niz neprijatnosti bas na ovom forumu te sam sa njega udaljavan bezrazlozno kao i dobar deo ostalih CULL clanova koje upravo srecem na sat-update ali i ovde,naravno pod drugim imenom bas kao i ja. Licno, vracam se iz razloga navike, nesto kao porok. Ja u biti nemam mnogo toga za pokupiti sa foruma ovakvog tipa jer sam poprilicno potkovan sa digitalijom i OS-om,vise cu pomoci drugima, ipak, covek se uci dok je ziv te naravno moram reci da i na ES s vremena na vreme dobijem pomoc od drugih clanova sto je upravo i osnova ovoga i slicnih foruma.Znaci ja dolazim izmedju ostalog na ovaj forum da bih ako mi ustreba dobio i adekvatnu pomoc.
Dodao bih na kraju da je zavladalo mrtvilo na forumu, sasvim razumljivo. Ja Vam obecajem sledece: uskoro ce doci dvojke i videce te mnogo aktivnije moderatore. Vratice se svi do jednog.Obicni sadasnji i buduci forumasi ce taziti pomoc kao i do sada,kako da napune karticu za seca2 i sl. a oni ce Vas upucivati jedan na drugoga jer njihov osnovni cilj je lova. Pitam se gde je sada strsh, zar on nije moderator ovoga foruma. Jeste , ali trenutno na forumu nema love te nema ni njega ni ostalih jedinki, opet kazem, cim osvanu dvojke osvanuce i oni.Ako sam ovako kako sam sada pisao uvredio nekoga , izvinjavam se.Upravo zbog ovakvih i sl. izjava sam udaljavan sa foruma ali se nadam da ovaj put ne.
|