U jednom od postovao sam procitao da neko koristi Rapid sa 2 IP adrese (dva racunara), samo ne znam da li u isto vreme. Te je moje pitanje da li se moze jedan premium account koristiti sa 2 ili vise IP adresa (racunara) u isto vreme - skupimo se nas X, kupimo premium i podelimo na ravne casti???
Isto to pitanje se odnosi i za News servere, neko mi je rekao da je nekada davno to radio na usenext-u...
Ne znam da li mislis na rapid ili news?
Dovoljno mi je da radi sa 2, sto je narapidu vise nego dovoljno jer imaju dnevni limit od 5G, sto je taman da dvoje skinu sa vezama od 256KBs za 24h
Verovatno će ti raditi i sa 10 neko odredjeno vreme ali posle će ti ukinuti nalog zbog deljenje, pročitaj "Uslove korišćenja" prilikom registracije i biće ti sve mnogo jasnije.
From: RapidShare AG
Date: 8.2.2007 11:11:11
To:
Subject: Re: Question
Dear Zoran,
it isn't a problem to use an account at several pc's or ip's - even if
they're in different countries. But it's forbidden to share the account
with others like post login data in forums.
Best regards,
Rapidshare AG - Support Team
support@rapidshare.com
|2596|
Am 06.02.2007 21:11, schrieb:
> I didn't find answer on my question in your automated message. My
> question is:
>
> I want to buy premium account but must to know one thing. In my
> company I have computers on 5 locations. Can I download and
> upload from 5 locaton (possibly 5 different IP adress) with 1
> (one) Rapidshare premium account. I plan to buy 1 (one) year
> premium account.
>
Ovo sam pronašao na bench forumu.
@deda mraz
Možda nisu imali ograničenja dok si ti koristio premium.
21.02.2007. u 23:33
Deda_Mraz
Član broj: 29099 Poruke: 4094 *.static.beocity.net.
Meni se problemi javljaju pri istovremenom skidanju sa dve ip adrese samo preko free dl managera. Kada skidam preko wget-a (iz linuxa) nemam nikakvih problema, a takodje ni ortak sa kojim delim nalog. On ima dinamicku adresu, a ja staticku...
Uplatio sam Rapid, radi bez problema na 2 racunara istovremeno i to bez prekida... Doduse na istom smo provajderu pa su i IP adrese slicne... ali sad me druga stvar buni, skinuo sam jedan fajl u 6 rarova i prijavljuje mi gresku u jednom od njih, ne postoji sifra za taj fajl pa da sam nju pogresio, vec mi prijavljuje CRC gresku u drugom fajlu, da li da ga skidam ponovo ili postoji nacin da to popravim??? Koristim WinRar 3.62
Problem sam resio tako sto sam promenio download manager i posle toga nisam imao CRC gresaga... Nego, sad se javio drugi problem, ubili mi rapidshare nalog! Ne znam da li sam ja doprineo tome ili firma koja mi je uplatila nalog (njihov paypal nalog). Nikada nije skidano sa vise od 2 IP adrese u isto vreme i nije mi se cesto menjala adresa, tako da ne znam da li sam mozda ja kriv???
AKo je jos nekome ugasen nalog a platio ga je preko domace firme (mrzi me da citam FAQ pa ne znam da li smem da je imenujem) neka kaze da znam da li je do mene ili do njih...
E, dobih mail od Premium-Zone (moram da ih pomenem i pohvalim) sa obavestenjem da oni imaju problema, cak sam dobio i nalog za koriscenje dok se moj ne odblokira, istog dana kada je moj prestao da radi, profesionalno, nema sta!!!
Da li neko moze da mi objasni:
Kako si otvorio(preko koga),kako si uplatio,da mi objasnis ako ti nije tesko postupak.
Ja imam nesto para na moneybookers(tu se pare salju na email),i imam nesto na raiffeisen bank visa virtuon kartici.
Kako da uplatim?
Molim vas pomozite mi.
Unapred hvala.
Samo preko PayPala, a on ne moze da se otvori sa karticama iz Srbije... Jedino preko neke od "firmi" u nas koje to usluzno rade uz malu proviziju... bilo je price o tome na forumu... samo sam primetio da cesto imaju problema, evo meni su blokirali nalog i dzabe sto su mi dali drugi kada sam izgubio uploadovane fajlove i RS poene...