Citat:
janchaman: Re: DvbDream v1.3c jako dobar i nije tezak !..
Buraz...jedno chu samo reci na ovu temu,dakle,vidim kako je "dobar i nije tezxak",iza naslova si odmah postavio tri pitanja u startu :))..!!??
p.s
Dakle,ako Vam kazxem da sam za ovo godina isprobao sigurno 99% dvb aplikacija,a da me niko ne shvati pogresno,ali kad nisam "znao ukljuchiti SS2" :))),samo se "Prog DVB" pokazao kao "friendliforuse":)),al' u bukvalnom smislu rijechi,dakle ne ulazim sad u veliku prichu sta ima jedan program,drugi nema,dakle-"PROG DVB"- samo "instalacija i gledaj",apolutno sve radi iz prve i sve imas "na prvu",ukljucujuci motor,poslije ide, onda ,hoces li sve ostalo,ali svi drugi su pravili problem u smislu "nema slike,ganjaj graf,nema liste kanala...kako motor pokrenuti....i sl...!
U svakom slucaju,da ne davim vishe,pochetnici:" krenite od Prog-a,pa nakon desetak dana,ne kazxem,ako Vam ne odgovara,svako prema svojm nahodjenju i konfiguraciji,udrite po ostalim aplikacijama..:))..
Pozdrav,mozxda sam bio malo i off topic,ali u najboljoj namjeri..!
"Cirka..okolo.. chet'ri milijona insana ima srechu sho zive u BiH...Ostali nemaju tu srechu, ali zato... imaju sve ostalo.."
Dr.Arsla