Kod mene Skygrabber na Sirius 5E Satgate
12321 V 27670 ne radi dok na 12379 H 27500 radi. U čemu je problem? Imam Kworld dvb s 100 karticu koju Skynet ne podržava.
Nisam ništa uploadovao pa nisam video.Ne moraš da vičeš.
Meni su stigla prva četiri dela i taj peti nepotpuni i tu mi je stalo.Posle toga ništa.Jel su tebi prošli svi ostali delovi?I jel na kraju prošao onaj 8. deo od Sky high od preksinoć?
tomasd: Nisam ništa uploadovao pa nisam video.Ne moraš da vičeš.
Meni su stigla prva četiri dela i taj peti nepotpuni i tu mi je stalo.Posle toga ništa.Jel su tebi prošli svi ostali delovi?I jel na kraju prošao onaj 8. deo od Sky high od preksinoć?
sky high sinoc je isao prvi a ovaj 5 rar na kraju i meni nije stigo potpun
Evo vam moj skynet sa kojim ja skidam sa njim stize sve 100% ako vam je signal ok.Cesce napravite defragment disk na koji vam skida skynet jer i to zna uzokovati pucanje filova
Da li neko od vas koristi skynet na linux-u? Uspeo sam jednom da ga namestim da radi u knoppix-u ali nemam pojma kako, jednostavno je radio, a sada u backtrack-u nece! Kad pokusam iz konzole da ga palim dobijem neku poruku tipa "cannot open shared library file lib0.so.3". Ne mogu da se setim kako se zove fajl i kako tacno glasi poruka jer nisam kod kuce ali odprilike je ovako. Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem.