Evo i ja da kazem nesto o SRT8000H!
Instalirao sam najnoviji Mulicam firmware i vise sam nego prezadovoljan! Dakle, radi sve, citav TPS, otvara i Nagravision, sve u Viaccessu, bez problema idu Betacrypt i Irdeto, a Seca je vec njegov postojeci sistem:)
Ja sam ubacio originalnu (neobradjenu) verziju, koja u sebi ima MENU na vise jezika, Spanski, Italijanski, Engleski (koji ja koristim)...kao i jos neki!
Sto se tice skeniranja kanala, tu je skeniranje citavog satelita, kao i pojedinacne frekvencije sto olaksava posao pri trazenju odredjenih kanala! Ima mogucnost skeniranja sa 4 satelita!
Kad se instaliraju novi kanali ima malog problema kod dekriptovanja, jer svaki kanal koji je zasticen Seca sistemom i jos nekim drugim (na pr. Viaccess kod C+Fr, ili Irdeto kod C+NL) on automatski otvara preko Sece jer mu je to primarni sisitem! ali, problem se resava ucitavanjem lise sa Editorom i dodavanjem datim kanalima drugog (onog preko koga otvara) sistema!
Inace, kompatibilan je i sa Seca2 originalnim V7 karticama, T+ radi bez problema!
pozdrav,
Verix
Let's make things better,
Verix