Da...stvarno surovo....
Mislim da ovo vise nema smisla. Ovo vec smatram izivljavanjem. Tako mi bre razmisljamo - sto da ne razvalim sediste u gradskom/privatnom autobusu kad vec mogu; sto da ne razvalim govornicu kad mogu; sto da ne razbijem ovaj prozor koji nije moj kad vec mogu - ukazala mi se prilika i niko mi ne brani.
Tako i oni rade...Izivljavanje...
I oni sebe zovu hakerima......( <- o ovome ne bih jer smo o tome vec raspravljali n puta...)
Samo kvare ugled pravim hakerima (kojih danas, nazalost, sve manje ima ili ja mozda gresim...; sve je vise ovakvih)
I to pominjanje ES-a mislim da nije bilo na mestu. Neko je vec konstatovao da nam samo kvare ugled i nista vise. Bivamo pogresno shvaceni i to je velika nepravda. I sta ja sutra da radim kad budem rekao da posecujem ES, neko (normalan) ce poceti da mi se smeje..." Aaaaa, to je onaj hackerski forum gde su svi wannabe hackeri...aaaaa!" Nadam se da niko ne voli da mu se ovo desi u buducnosti.... A ko zna - mozda ribe vole "hackere" pa cu da nabacim neku na tu foru...

Ali mislim da ce svako normalan prilikom prve posete ES-u, dok se jos nije ni prva stranica ucitala, videti gostoprimstvo i toplinu koju ovaj forum zraci. Bre, ovde mozete da dignete noge na sto i da coolirate - kao kod kuce (osim ako moderator ne prodje pored vas i opali vas pendrekom

)
Mislim da bi trebalo poslati jedan mail VK-u i objasniti im ko smo i sta smo mi - da nas ne trpaju u istu vrecu sa njima. Treba da se postavi granica i da se zna razlika.
Eto, toliko od mene. Ovoliko sam napisao samo zato sto sam
ogorcen. Mislim da treba tome konacno da se stane na put. Ukoliko sam lupao, obrisite
Hakeri, ne dajte "hakerima" da "hakerisu".
Za kraj, samo