Ne znam dali jos neko sem mene ima problem sa rapidshareom poslednjih dana. Do sad sam skidao brzinom od 40-50 kbps, a poslednjih dana ne prelazi 10-15 kbps.
Jel imate slicnih problema?
ja sma otvorio temu sa istim problemom.... ne znam do koga je da li do mene ili do ISP-a ili do rapid-a, uglavnom nekada skida punom brzinom nekada jako sporo. Od drugara na premium nalogu kod mene ide punom brzinom!
Da da. Ovoga sam se najvise plasio i izgleda da sam bio u pravu.
Video sam ispod tvoga nicka Deda Mraze da imas adsl kod Beocity-ja isto kao i ja i sada sam 100% siguran da je to u pitanju. Prvo su nam ogranicili P2P download da u zivotu nemogu da imam preko 5 kbps, a sada i ovo. E stvarno mi ih je vise pun k....
I to bi trebalo da se zove flat adsl.
Ma idi bre lopovčine najgore, jel si izvalio što su povećali cene usluga????
Stiže mi juče faks i piše da je sada 2400 SA pdv-om, znači šinteri najgori mućkali sa parama jer nisu bili u sistemu PDV-a pa im sada malo prigustilo.
U svakom slučaju ja sam platio samo za decembar prošle godine a evo još traje ide i polovina januara, i taman kada mi stigne uplatnica ima da odem sa njom u WC i obrišem dupe i vartim im nazad.
Ove nebi ni rodjenom ne preijatelju preporučio, koliko su bili dobri pre godinu dana sada su k**** živi.