Izvinjavam se Gorski za dranje, zaboravio sam caps lock, jos uveksamo tv3 na kartici i nijedan od filmskih kanala,nesto je bilo price od strane viasata o promeni kodnog sistema,dok original kartica radi bez frke,znali neko da li se treba mozda orig. kartica ponovo ocitati, da nisu tuneke izmene u kljucevima ili identima napravili ???
GW mi je radila mesecima sve do prekjucer besprekorno , onda je stala, i originalki je trebalo da stoji na tv3 svedska 30 min da proradi na svim kanalima, sta se moglo desiti ???
Los signal, greska kod njih, njihov PC u sturcu, neko mudrijasenje opet...?? X razloga... Ali bit ce sve OK, osim ako ti nisu ubili kombinaciju koju imas... A ako su tvoji, iz tvoje originalke - proradit ce vec... TS2OSD sljaka k'o lud!!!
Preslab mi je signal, ali 40 (madjarska trojka) i SVT Eu su jaki i rade bez problema i sa Etherealom! Imas sve placeno - treba li ti raditi Ticket i ostali kanali?
Nesto su zezali, a sta ne znam. Kod mene nema problema sa signalom, a kartica je stala. Promjenio sam au kombinaciju i sada radi. Vjerovatno su opet neke grupe otpale, a mozda su i kod njih neki problemi sa obnavljanjem kljuceva, tko zna?
e zanci da tri taj kljuc ne updateira Ticket,
a onda kad ti Ticket radi,onda koriste servisni kljuc 08 koji je upisan u sve fajlove.
inace imas po netu valjanih MKova koji updateiraju Ticket ,samo se malo potrudi prekopati razne uploade.
Pozdrav
Ma imam drugu karticu na kojoj radi Viasat +Ticketi bez problema..tako da se nesto i ne trudim. Na Ticketu je jedino dobro kad je fudbal i u 2 mjeseca neki film.
Kod mene nece. TV1000 i CINEMA a niti disney na sirijusu. Ostali programi rade.
Probao sam sve filove sto ih ima Tonydoe. Radi samo fil za FUN karticu.
Koji fil za GW dakle radi?