Žao mi je što se prvi put javljam na forumu sa lošim vijestima. Prema diskusiji sa nekih drugih foruma, oprostićemo se od TPSa na neodređeno vreme. Naime, došlo je do spajanja dva velika francuska paketa CSAT i TPS .Tom prilikom, uveli su novi sistem kriptovanja Tps Thalès Crypt 3.4. Za našu populaciju to znači mrak na francuskim kanalima bar dotle dok majstori ne pronađu rešenje.U svakom slučaju dnevno čekanje i skidanje TPS bina na koje smo navikli izgleda da je prošlost.
Kako naterati da TPS paket bude otvoren duze od 20 sekundi???
Vec nekoliko nedelja bezuspesno pokusavam da nateram TPS da proradi, ali uvek do sada nailazim na isti problem, zablokira se i to bilo koji kanal TPS-a posle 20 sekundi slobodnog gledanja. U cemu je fazon? TPS.bin redovno skinem cim se pojavi na nekom od sajtova npr dvbrehberi. Vplug je takodje najnoviji, bar ovog trenutka kada pisem o njemu, a to je 1.4.2. Progdvb je 4.56.2 i nije nikada pravio problema sa drajverima tehnisat 4.2.8, bar ne dok nisu izasle verzije vplug-a koje su zahtevale da "odu" na net da bi radio TPS. Sve je od tada valjda i pocelo. Ako postoji neka opcija u VPLUG-u koji su tako postali komleksni, da bi procitali kako treba softcam i tps.bin, bio bih zahvalan da mi neko objasni koja je to opcija ili koji je ustvari problem sa citanjem kljuceva?
Na crosatu je izašao file TpsAuto.zip , zanima me dali je netko probao nešta s time i dali je vrijedno spomena, ako je to nešta dobro šta bi se konkretno trebalo sa tim raditi
Ja sam ga sada probao. Nalazi .bin ali naravno tek kad se pojavi svuda. Sto znaci lakse mi je da ga sam skinem sa nekog od upolada nego da cekam njega da mi na pola sata ili sat pokusava da nadje.