Zanima me samo da li ako sam prikljucen na Lime Wire "neko" moze da mi uzima odredjene fajlove sa kompa a da ja to ne znam.A ako moze da li mogu da se zastitim nekako,sta da uradim...
Hvala!
imam gadne probleme sa 4.12.6 pro verzijom...
Ubija mi komp... CPU je na na 99 ili 100%..... toliko zagusi da save u wordu radim i po 10-15 sekundi.... dok otvori file, pa dok izlista opcije... jednostavno ubija mi racunara....
Ranije sam slidao nesto sa neta preko njega i igrao igricu.. uopste se nije osecalo da LW radi, sada jedva da moze da se kuca normalno.....
zna li neko u cemu moze biti problem... treba li neki patch !?
Lime je pisan u Java okruzenju, shto neke konfiguracije jako teshko pogadja.
Inache java aplikacije su sklone loshem kodu, memory leak-ovima i uopshteno
java je jedno ZLO koje pogodilo PC scenu.
Ajde da ja ne otvaram novu temu, imam problema sa LimeWire.
Problem se sastoji u sledećem, kada recimo ukucam da traži neki video fajl, on nađe gomilu izvora i to sve sa istim imenom i veličinom. Nađe recimo 5-6 fajlova i svaki imam po stotinak izvora a kad krenem da skidam bilo koji od njih, pokušava da se konektuje neko vreme i onda prijavi "need more sources" ili tako nešto slično. Da li neko zna da mi objasni o čemu se radi i kako da rešim problem?
Hvala.
U cemu je razlika izmedju BitTorrent-a i uTorrent-a??? Instalirao sam i jedan i drugi i deluju mi ISTO?!?! Ako to nisu isti programi, koji je bolji i zasto?
[Ovu poruku je menjao muchachito dana 24.11.2007. u 16:54 GMT+1]
Ja nisam koristio Bittorrent ali uTorent je zakon kad izvrsis podesavanja, a sva podesavanja mozes da nadjes na ovom forumu. Mulca koristim za neku pesmu da skinem jer nema sta nema.