Pink,pink,pink.....
Kako god okrenes i gde god da zivis bez 20 eura mesecno nece moci...
Oni koji su dosad imali pink preko satelita placali su 220 eura za prvu karticu i gle cuda 205 eura za godisnje produzavanje i tu ni nije bilo izbora na koji ces period nego pukni 220 i gledaj...
Sreca za one koji imaju motore pa su u poslednjih par meseci(citaj otkad je poceo total tv) imali "privilegiju" da gledaju i pink bh i pink m pored vec tradicionalno najzescih Pink plusa i extra...Zamisli cak 4 kanala za samo 220 ili 205 eura ako je prudezetak godisnje pretplate u pitanju..Gledao sam doduse taj pink m jos u vreme dok je humax bio svemoguc uz neke korekcije a i v pida ali su dusmani tad uveli teletekst i s.ebali gratis gledanje pink m...
I evo i sad Pinkovci i ne pomisljaju da njihov paket bude ispod 20 eura mesecno...
A sta sa dijasporom koja pink prati preko kablovske i za to zadovoljstvo placa 19 eura i 90 centi (manje od 20 eura) mesecno...Hoce li i dalje placati toliko za samo dva pinkova kanala ili ce i oni dobiti svih 10 kanala za 20 eura mesecno,cisto sumnjam.Tu ce biti vadjenje da nije do Pinka(oni to stvarno zele) vec do kablovskih operatera u tim zemljama...
Sto se tice samog Totala ja sam u grupi koja je zadovoljna onim sto ima i recimo ako bi bas hteli da ispadnu fer prema nama koji smo medju prvima poleteli i kupili recivere uz godisnju pretplatu mogli bi da po broju kartice otvore neke dodatne kanale.Npr meni koji imam osnovni i filmski bez HBO i xxx kanala da na par meseci otvore i te kanale jer sam posteno platio 9900 dinara za reciver i karticu + 10 eura dileru za aktivaciju i 9000 dinara za godinu unapred...
Mada me nece zaboleti jetra i ako se to ne dogodi..
Ja sam ipak srecan da mogu da pratim sve te domace kanale bez "snega" na tv-u u maltene dolby zvuku i gotovo HD slici(malo se salim) ali bice i toga jednog dana...
Jedino sto se tice Pinka nadam se da ce na tom filmskom i nostalgija kanalu biti nesto da vredi jer su ovi ostali pinkovi kao jaja u kutiji samo je bitno na vreme promeniti kanal i hvatas ono sto si malopre video...
A uostalom i sta je 20 eura mesecno za 10 ruzicastih....
Ma kao sto je vec napisano ko hoce neka izvoli i jedino sto meni valja je prenos fudbala jer se cesto desava da ni javni servis ne prenosi ono sto svi zelimo...
Poz...
P.S. Umalo da zaboravim a jako je poucno.
Pre par godina premiere je davao nokia dbox2 i neki start paket na godinu dana za samo 99 eura u vlasnistvo a ispostavilo se da taj nokia dbox2 uopste nije kanta i jedino mi zao sto u to vreme nije vec postojao dream jer bi ga premiere sigurno ponudio tako da pada u vodu da svi nude lose recivere....
fenomen