Jel neko pokusao iscitati ove kljucice iz digitv risivera, kako sam citao da je moguce iscitati samo iz Hyundai risivera dok je iz Humaxa gotovo nemoguce???
Znam da se to u rumuniji radi i da se odnese risiver oni ti to urade ali ostave risiver kod njih i ti dobijes kljucice koje uneses u dream_??
E sada me zanima da li je bolje uzeti Humax ili Hyundai ako bih hteo da mi neko iscita kljucice????
Kada su iskomplikovali kod totala lepo u meniju imas dijagnostiku i tamo ima napisan box key!
Miladinovic:
Možda ljudi i imaju neku vezu pa im kao ostaviš risiver a oni ih lepo pitaju i daju ključiće...
Mada sve se može kad se hoće!
Možda cak netko iz DigTV-a trguje s informacijama, da na osnovu SN-a i da boxkey, kako bilo brzo ce se vidit jel ima što od toga, a tada polako i do majstora;)
Pitikovski,
Mozes li nam reci nesto drugo.
Da li je na tvom dreamu bilo potrebno izvrsiti neke prepravke ili jednostavno samo prebacis na neki kanal i taj kanal radi...
Znas na koje kanale mislim...
Da,bez prepravki....niko mi nije trazio pass za DM da bi mi nesto cackao po njemu.Da nisam ubacivao novu listu kanala od @dona ne bih ni primetio.
A i ne razumem,zasto bi mi neko nesto prepravljao???
Paket ko paket...koji radi u CS.Meni totalno nezanimljiv,jer nema tu nista sto vec nemam na ostalim paketima u CS ili na kablovskoj.
E sad kada grane prolece pa kada krenem u vikendicu,onda ce mi dobro doci ali tada cu kupiti DigiTV ili TTV jer tamo nemam ni net ni zemaljsku antenu.....