Izgleda da su sinoc na Direktu promenjeni kljucevi. Zna li neko gde nacci iste, i kako uopsste izgledaju (ekstenzija i sl). Naravno, mislim na kljucceve za ubacivanje u sidd6.
Ja koristim Kopernikus 5 u 1 i sa Xamuh kljucevima mi sve radi kako treba (ukoliko ja uopste znam sta bi mi sve trebalo raditi jer konacno te Poljake nikada nisam uspeo videti), ali dok sam pronasao spasonosno resenje (Xamuh. pozdrav i ovom prilikom) imao sam more takvih problema upravo sa Nemcima. Kod mene je stos u kljucevima za Humax ali iskljucivo pomenutog autora iako mi povremeno proradi i sadrugima ali tada su moguci Tvoji problemi. Vidis, kod mene su resenje bili upravo kompatibilni kljucevi zbog zahteva mog hardvera (Kopernikus i Irdeto 1.06) pa eventualno da eksperimentises na tu temu. Ovo je samo moje iskustvo izneseno sa iskljucivo dobrim namerama, obzirom da na ovom forumu znaju da planu varnice.
Pozdrav
Ma ne, samo je predivno videti kako na ovim forumima super saradjuju ljudi koji vise ne zive u istoj zemlji, pa malo pokvari sliku kad neko zarezi na nekoga, ali ne prihvatam ja to uopste tragicno. Hvala na ohrabrenju.
znaš kako je: 100 ljudi 100 ćudi........pa tako je i ovde!!!ne može drugačije...........
ali je ovo mesto uprkos tome i dalje JEDINSTVENO!
na to smo ponosni!!!!!!!!!!
pravilo je da nema pravila,a ni to nije pravilo.....
enoksa1:
Da li u fajlu imas zadnje kljuceve za direkte???Provjeri.pozdrav!
Verovatno da je stariji fajl a nov ne mogu da ubacim jer niko necce ili ne zna da mi odgovori dal mogu to da uradim sa onim starim obiccnim programatorom kojim sam ranije programirao GW kartice za s*** i viacc*** i kako. Zna li bre neko ovo?